USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Zirve Üniversitesi Sanat ve İletişim Dergisi’nin ilk sayısı yayınlandı

Zirve Üniversitesi Medya ve İletişim Bilimleri Anabilim Dalı ve İletişim Fakültesi’nin ulusal hakemli Sanat ve İletişim Dergisi’nin (Zirv-E) ilk sayısı yayınlandı.

Zirve Üniversitesi Sanat ve İletişim Dergisi’nin ilk sayısı yayınlandı
29-09-2015 13:21
Google News

Zirve Üniversitesi Medya ve İletişim Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı ve Zirv-E Dergisi Editörü Doç. Dr. Adnan Tönel, yılda 2 defa çevrimiçi yayınlanacak dergiyle iletişim ve kültürel çalışmalar alanına yeni sorularla ve kuramsal perspektifleri güçlü, özgün çalışmalarla katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi. Doç. Dr. Tönel ayrıca, sosyal bilimler alanlarındaki farklı düşünen yazarların fikirlerinden oluşan sinerji ile sosyal bilimler literatürüne katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti. 

Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Zirv-E Dergisi Editör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Javanshir Gadimov ise ilk sayının TÜBİTAK ULAKBİM DergiPark üzerinden yayınlandığını ve herkesin ulaşımına açık olduğunu kaydetti. Yrd. Doç. Dr. Gadimov ayrıca Zirve Üniversitesi Sanat ve İletişim Dergisi’nin disiplinler arası niteliğiyle, sosyal ve beşeri bilimlerin her alanında, eleştirel çalışmalara ve tartışmalara yer vereceğini aktardı. Derginin ilk sayısında tiyatrodan iletişime, medyadan sanata çok farklı bilim dallarına ait makaleler yer aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı ISSN merkezi tarafından tahsis edilen ISSN: 2149-8164 numarası ile yayın hayatına başlayan dergi aynı zamanda Zirve Üniversitesi Medya ve İletişim Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencileri ile İletişim Fakültesi öğrencileri için de akademik bir kaynak olacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?