USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sultangazi’de 1 kişinin öldüğü silahlı saldırının şüphelileri adliyeye sevk edildi

Sultangazi’de 1 kişinin öldüğü silahlı saldırının şüphelileri adliyeye sevk edildi
18-01-2024 22:08
Google News

Sultangazi’de 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Olay, Gazi Mahallesi’nde dün saat 16.30 sıralarında meydana gelmişti. Silahlı yaralama olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, kimlik bilgileri belirlenen A.Ü. (20) isimli şahsın yaralı olduğunu tespit ederek ambulans çağırmıştı. Olay yerine çağrılan sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilen A.Ü. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu, kimlik bilgileri tespit edilen A.A ve M.D. isimli yaşı küçük şahısların, daha önce husumetli oldukları A.S.Ö. ve E.Ö isimli yaşı küçük şahıslarla tartışma yaşadığı, olay anında orada bulunan, A.A. ve M.D.’nin arkadaşı olduğu anlaşılan A.Ü’nün olaya müdahale ettiği esnada E.Ö. tarafından silahla vurulduğu belirlendi.


Polis ekipleri tarafından A.A. ve M.D. isimli şahıslar olay yerinde, E.Ö. ve A.S.Ö. ise Gaziosmanpaşa Yenimahalle Mahallesi’nde yakalanırken, olayda kullanılan silah ise Gazi Mahallesi’nde bulunan bir ikamet adresinde ele geçirildi. Yakalanan şüpheli şahıslar “kasten öldürme” suçundan yapılan işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?