USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Köyceğiz’de 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri Kur’an’a geçti

Köyceğiz’de 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri Kur’an’a geçti
18-01-2024 10:39
Google News

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an Kurslarında okuyan minik öğrenciler yarıyıl tatiline Kur’an-ı Kerim okumaya başlama sevinci ile girecek. 4-6 yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler karne töreni, elif cüzünü bitirme ve Kur’an’a geçme törenleri ile Cuma günü yarıyıl tatiline çıkacak.



Çocuklar için düzenlenen programlarda bazı çocuklar Kur’an-ı Kerim okurken bazı çocuklar da öğrendikleri duaları okudular. İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz Toparlar, Merkez İsmail Kan, Pınar Merkez, Zeytinalanı, Pınar Akyaka ve Beyobası 4-6 yaş Kur’an Kurslarını ziyaret ederek öğrencilerden elif cüzünü bitirenler ile Kur’an okumaya başlayanları dinleyerek, tebrik edip, başarılar diledi.



Öğrencilere çeşitli hediye ve ikramlarda da bulunan Müftü Karagöz: ”4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarımızda çocuklarımız hem milli ve hem de manevi değerlerimizi eğlenerek öğreniyorlar. Kurslarımızda eğitim alan öğrenciler 2-3 ay gibi kısa bir sürede Kur’an-ı Kerim’e geçmeye başladılar. Kur’an-ı Kerim öğretiminde 4-6 yaş grubu çocukların eğitimini önemsiyoruz. Çocukların kısa sürede elif cüzünü bitirip Kur’an okumaya başlamalarının mutluluğunu onlarla birlikte kurslarımızı ziyaret ederek yaşadık. Ben özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı bütün Kur’an Kursu öğreticilerimizi, minik öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Çocuklarımıza da hayırlı ara tatil dönemi diliyorum” dedi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?