USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

YGS için Gaziantep’e gelen öğrencilere moral yemeği

Terör nedeniyle kendi illerinde sınava giremeyen öğrencilere, YGS sınavı için geldikleri Gaziantep’te, Şehitkamil ilçe belediyesi tarafından moral yemeği verildi.

YGS için Gaziantep’e gelen öğrencilere moral yemeği
12-03-2016 17:05
Google News
Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep hayvanat bahçesine götürülen öğrenciler daha sonra dülük baba ormanlarındaki piknik alanları gezdirildi. Buradaki özel bir restoranda yemek yiyen öğrenciler sınav öncesi moral depoladı. Şırnak’tan gelen Murat Ölmez geziden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Bu gezi sayesinde iyi bir stres attık iyi geldi. Çok eğlendik. Her şey süper emeği geçen herkese teşekkürler” dedi. Pınar Ölmez ise "Burada bulunmaktan çok mutluyum. Çok beğendim ilk defa geliyorum zaten burası Türkiye’nin en güzel yerlerinden birisi herkese tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu. Şırnak’tan gelen hasret melek, “Ben burada değil, kendi memleketimde sınava girmek isterdim. Şuan tek bir isteğim var YGS den de önemli benim için ülkeme barış gelmesini istiyorum” söyledi.

’"

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, “Bugün Gaziantep çok farklı bir heyecan yaşıyor. Terör olaylarında mağdur olan çocuklarımıza ev sahipliği yapıyoruz. Onların burada evsiz olmadıklarını yurtsuz olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Belediyelerimizin katkılarıyla çocuklarımızı sınav öncesi moral vermeye çalıştık” ifadelerini kullandı. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hayri Özkeçeci, “Öğrencilere moral olsun diye harekete geçtiklerini vurgulayarak, “Sınav öncesi terör nedeniyle buraya gelen gençlerimizi sınava rahat ve huzurlu girmeleri için misafir perverliğimizi gösterme çabasındayız. Herkes bu konuda seferber oldu emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini yer verdi. Şahinbey Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı bütün kurumlarımızın seferber olduğunu söyleyerek, “Kaymakamlıklarımız, valiliğimiz, belediyelerimiz, milli eğitim müdürlüklerimiz bütün kurumlarımızla bu çocuklarımız için seferber olduk. Her şeyin daha iyi olacağına inanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şehitkamil belediyesinin öğrencilere hediye vermesinden sonra, Öğrenciler şehir rehberleri tarafından okul yerlerini öğrenmeye gitti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?