USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yeni yıla girmeden önce Cerablus’taki yetimhaneyi ziyaret ettiler

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve ekibi yeni yıla girmeden önce Cerablus’a giderek yetimleri sevindirdi. Demir, aynı zamanda yılbaşı kutlamadıklarını, yılbaşını yetimlerin başını okşayarak geçirdiklerini söyledi.

Yeni yıla girmeden önce Cerablus’taki yetimhaneyi ziyaret ettiler
31-12-2017 12:29
Google News
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ekibi, İl Müdürü Ökkeş Demir koordinesinde Cerablus’a gitti. Cerablus’ta bulunan yetimhaneyi ziyaret ederek çocuklarla vakit geçirdi. Gençlikspor ekibi çocuklar için hazırladıkları oyuncak ve çikolataları dağıtırken yeni yıla ise yetimlerle girdiler.

Yetimleri ziyaretinde duygulu anlar yaşayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Kur’ân’da yirmi iki ayette yetimlerden, onların haklarından söz edilmiştir. Bu da Kur’ân’ın bu konuya verdiği önemi gösterir. Bizlerin kılavuzu olan Kur’an da bu konuya önem verildiği için bizlerde bu öneme riayet ederek üzerimize düşeni yapmalıyız. Belki şuan yaptığımız çok büyük bir şey değil fakat bir yetimin başını okşamak bile çok güzel bir şeydir” dedi.

’"

“YENİ YILDA YETİMLERLEYİZ”


Cerablus’a sık sık gelip yetimlere hediyeler dağıttıklarından söz eden Demir, bugünün özellikle yılbaşı gününe denk gelmesine sevindiklerini ifade etti. Bizde yılbaşı yetim başı okşayarak kutlanır diyen İl Müdürü Demir, “Biz yılbaşı organizasyonu düzenlemiyoruz. Böyle bir durum söz konusu bile değil. Biz yetimleri sevindirmek için organizasyonlar düzenliyoruz. Buda onlardan biriydi. Yeni yıla buradaki yetim çocuklarımızla gireceğiz. Onlara hediyeler dağıttık. Şimdide onlarla hem bizim ülkemize hem de onların ülkelerinde oynanan oyunlar oynayacağız. Bizim için yılbaşının önemi budur. Biz yılbaşını bahane bilip Suriye’yi parçalamanın, Halep’i boşaltmanın, Arakan’da Müslümanları diri diri yakmanın, Afrika’da aç bırakmanın, Gazze’de ambargo uygulamanın, Bangladeş’te Müslüman liderleri darağaçlarında sallandırmanın ve ümmetimize karşı başlattıkları son emperyalist ve haçlı saldırılarını kutlayanların bayramlarına dâhil olmayacağız” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?