USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Yakın Doğu Üniversitesi’nden Prof. Dr. Salih Gücel, Akdeniz Bilim Ekibi üyeliğine seçildi

Akdeniz Bilim Ekibi'nde Kıbrıs'ı temessül edecek bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Çevre Araştırmaları Merkezi ve Kıbrıs Herbaryum ve Doğa Tarihi Müzesi Müdürü Prof. Dr. Salih Gücel, 24 Eylül'de İspanya'nın Alicante şehrinde, 11 bilgelik insanı onuruna düzenlenecek galada

Yakın Doğu Üniversitesi’nden Prof. Dr. Salih Gücel, Akdeniz Bilim Ekibi üyeliğine seçildi
22-09-2021 13:42
Google News

Yakın Doğu Üniversitesi Çevre Araştırmaları Merkezi ve Kıbrıs Herbaryum ve Doğa Tarihi Müzesi Müdürü Prof. Dr. Salih Gücel, Akdeniz araştırmalarıyla ön plana çıkan 11 bilgelik insanının toprak almış bulunduğu Akdeniz Bilim Ekibi'ne seçildi. Akdeniz Bilim Ekibi, Akdeniz ülkelerinin bilim, uygulayım bilimi ve teceddüt kabiliyetlerini görünür kılmak, aralarında teşrikimesai geliştirmeye katkıda mevcut olmak ve araştırı neticelerinden yararlanılarak değiş düşüncesince fırsatlar oluşturarak Akdeniz'in iktisadi ve kültürel geleceği düşüncesince ehemmiyetli ilerlemeler kaydetmeyi amaçlıyor.

Avrupa Komisyonu'nun da yardımı ile 23 Akdeniz ülkesinin (Türkiye, Kıbrıs, Arnavutluk, Cezayir, Bosna Hersek, Hırvatistan, Mısır, Fransa, Yunanistan, İran, İsrail, İtalya, Ürdün, Lübnan, Libya, Malta, Fas, Portekiz, Slovenya, İspanya, Suriye, Tunus ve Karadağ) eş problemlerini ele meydan Akdeniz Bilim Ekibi, bilginin ve stratejilerin geliştirilmesine en aşırı katkıda mevcut ve muayeneleri bilgelik yaşamına ehemmiyetli katkılar sağlayıcı 11 bilgelik insanından oluşuyor. Akdeniz Bilim Ekibi'nin rüçhan araştırı mevzuları arasında, doğacak düşüncesince bilim, teknoloji, sağlık, hava değişikliği, insan bilimi ve deniz bilimleri toprak alıyor.

Akdeniz Bilim Ekibi, 24 Eylül'de İspanya'da buluşacak
Akdeniz Bilim Ekibi, 24 Eylül'de İspanya'nın Alicante şehrinde, 11 bilgelik insanı onuruna düzenlenecek galada müşterek araya gelecek. 2009 senesinde kurulan ve esas hedefi aykırı bilgiyi isteklendirme geçirmek ve Akdeniz yurtlarını kültür, ekonomi, hava değişikliği, eşey eşitliği, ilmî ve teknolojik teceddüt kabil ayrımlı bölgelerde birbirine yaklaştırmak bulunan İspanyol amme kurumu Casa Mediterrneo'nun ev sahipliğinde düzenlenecek galaya, İspanya'nın emektar başbakanı José Luis Rodrguez Zapatero da katılacak.

Galada, Yakın Doğu Üniversitesi Çevre Araştırmaları Merkezi ve Kıbrıs Herbaryum ve Doğa Tarihi Müzesi Müdürü Prof. Dr. Salih Gücel'e Akdeniz sahasında yürütmüş bulunduğu kalburüstü planlar ve doğada canlı canlıların korunmasına müteveccih gerçekleştirdiği kalburüstü icraat zımnında ihsanıhümayun verilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?