USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

Ünlü ressam Işık, 'Bir Dem İstanbul' sergisiyle göz kamaştırdı

Yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren ünlü ressam Kenan Işık, ‘Bir Dem İstanbul' ismini verdiği sergisiyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

Ünlü ressam Işık, 'Bir Dem İstanbul' sergisiyle göz kamaştırdı
24-12-2022 12:21
Google News

Son dönemin önemli ressamlarından Kenan Işık'ın İstanbul'u konu alan ‘Her Dem İstanbul' solo sergisi, sanatseverlere buluştu. Bir Dem İstanbul sergisiyle adından çokça söz ettiren Işık, yaptığı sergilerle resimlerine olan ilgiyi de arttırdı. Bu ilginin başında da Katar kraliyet ailesi geldi. Işık'ın eserlerini Katar kraliyet ailesi rekor fiyatla aldı. Katar kraliyet ailesi tarafında eserleri koleksiyon edilen ressam Kenan Işık, genelde İstanbul'un mihenk taşları olan eserlerin tarihi deformasyonunu ele alıyor.

Işık, ''İstanbul temasıyla yaptığımız resimlerimiz sanatseverler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Son olarak Bir Dem İstanbul adlı resim sergimizin sunumunu gerçekleştirdik. Bu sergimize de yoğun bir teveccüh vardı. Katar kraliyet ailesi eserleri alıp koleksiyon yaptı. Bu gurur verici. Fakat 5 yıl sonra eserlerin farkını verip geri almak da isterdim'' dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?