USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

Van Büyükşehir Belediyesi kursiyerler Akdamar Adası’nı fotoğrafladı

Van Büyükşehir Belediyesi kursiyerler Akdamar Adası’nı fotoğrafladı
14-01-2024 18:09
Google News

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Dijital ve Doğa Fotoğrafçılığı Kursu öğrencileri, beyaza bürünmüş tarihi Akdamar Adası’nı gezerek birbirinden güzel fotoğraflar çekti.


Van Büyükşehir Belediyesinin fotoğraf meraklıları için başlatmış olduğu ücretsiz Dijital ve Doğa Fotoğrafçılığı Kursu devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Hacıbekir Kültür Merkezinde açılan kursta katılımcılara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü usta öğreticileri tarafından temel fotoğrafçılık bilgisi, fotoğraf çekim teknikleri, ekipman bilgisi veriliyor.


Kurslara katılan fotoğraf tutkunları için haftanın 5 günü Hacıbekir Kültür Merkezinde teorik, 2 günü ise uygulamalı olarak dışarıda eğitim veriliyor. Her hafta doğal ve tarihi bir mekâna giden kursiyerler bu hafta sonu ise tarihi Akdamar Adası’na gitti. Adaya giden kursiyerler, karlar içinde kalan badem ağaçlarını ve beyaza bürünmüş tarihi kiliseyi fotoğrafladı. Birbirinden güzel fotoğraflar çeken kursiyerler fotoğrafçılık konusunda deneyim kazanma fırsatı bulurken, şehrin tarihi ve doğal zenginliklerini de ölümsüzleştirdi.


Kurslar sayesinde Van’ın birçok tarihi ve doğal güzelliğini görme fırsatını bulduğunu belirten kursiyerler, Van Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.


Kurslara katılmak isteyenlerin 10 Şubat 2024 tarihine kadar kurs.van.bel.tr adresinden kayıt yaptırabileceği belirtildi.



Van Büyükşehir Belediyesi kursiyerler Akdamar Adası’nı fotoğrafladı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?