USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

ÜNLÜ OLMAK İSTEYEN RESSAMIN PİŞMANLIĞI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarında (GASMEK) eğitim gören Tuğba Söyler, resimlerini ünlü olmak hayali ile çiziyor. Çocukluğundan itibaren resim çizen Söyler, daha önce yaptığı resimlere sahip çıkamamasının pişmanlığını yaşıyor.

ÜNLÜ OLMAK İSTEYEN RESSAMIN PİŞMANLIĞI
17-10-2015 15:22
Google News

GASMEK’in resim kurslarına katılan Tuğba Söyler çocukluğundan itibaren resim çiziyor. Son dönemlerde yağlı boya çalışmaya başlayan Söyler, ünlü bir ressam olma hayalı ile resim yapıyor. Kendi resim sergilerini açmak ve ünlü bir ressam olmak istediğini anlatan Söyler, bu hedefi gerçekleştirmek için 5 yıldır resim kurslarına katıldığını kaydetti. Resimlerin değerini ise yeni yeni anlamaya başladığını belirten Söyler, çocukluğundan itibaren yaptığı yüzlerce resme sahip çıkamamanın pişmanlığını yaşadığını ifade etti. Söyler, "Çocukluğumdan beri resim çizmeye hep merakım vardı. Kendi çapımda, resimler yapmaya başladım. Herhangi bir birikinti yapamadım. Daha sonra pişman oldum. Resmin değerini, yeni yeni anlıyorum. 2010 yılında yağlı boya yapmaya başladım. O zamanlar derslerim çok ağırdı. Soru çözmem gerekiyordu, ödev yapmam gerekiyordu. Ama ben günde yarım saate olsa, kendi kendime yağlı boya yapmaya başladım. Bu konuda, ailemin de bana çok destekleri oldu. Daha sonra, 2013 yılında eğitim almaya başladım. Ondan sonra kendimi geliştire geliştire, şimdi daha iyi bir yerde olduğumu düşünüyorum. Resme çok emek verdim" dedi. 
Ünlü ressamlar Picasso, Van Gogh, Sung Kim gibi ismini tüm dünyaya duyurmak istediğini vurgulayan Söyler, ünlü olmayı başaracağına inandığını kaydetti. Söyler, "Bu ressamlar gibi kendi adımı duyurmak istiyorum. Hatta bunun için sergi projelerim vardı. Farklı yöntem ve objelerle de resim yapma çalıştım. Resmi sadece tuallerde değil de mesela ben kumaşta da düşünüyorum. Masa boyamayı da düşünüyorum, taş boyamayı da. Yani daha farklı tarzlarda resim yapmak istiyorum" diye konuştu. 
Söyler, resim sergisinde Gaziantep’i de en iyi şekilde dünyaya tanıtmak istediğini vurguladı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?