USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Stanislav Cherchesov: "Türkiye’nin güçlü ve yetenekli oyuncuları var"

Rusya Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın güçlü ve yetenekli oyunculardan oluştuğunu, bu oyuncuların birçoğunun da yurt dışında iyi takımlarda oynadığını söyledi.

Stanislav Cherchesov:
14-11-2020 18:46
Google News

Rusya, Uluslar Ligi’nde yarın İstanbul’da Türkiye A Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Rusya Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov ile oyunculardan Fedor Kudryashov basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Türkiye maçı hakkında düşüncelerini dile getiren Stanislav Cherchesov, "Türkiye ile eylül ve ekim aylarında maçlar yaptık ama o maçlar o aylarla birlikte bitmiş oldu. Yeni maç dönemine başlıyoruz. Oyun stillerinde değişiklikler olacaktır. Çünkü baya rotasyonlar oluştu. Bu rotasyonlar Türkiye’de yüzde 50 galiba. Türk Milli Takımı’nda güçlü ve yetenekli oyuncular var. Bu oyuncuların çoğu da yurt dışında iyi takımlarda oynuyor. Burada en önemli handikap seyircisiz oynanması. Seyircilerin Türk Milli Takımı’nı ne kadar ateşlediğini biliyorum. Önümüzdeki maçlara bakma durumundayız" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?