USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yeşil sahada 3 kupalı şampiyon

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen altyapı liglerinde 2023-2024 sezonunu muazzam bir performansla tamamlayarak üç farklı yaş grubunda şampiyonluklar elde etti. U14, U16 ve U18 kategorilerinde zirvede yer alarak Gaziantep'i Türkiye Şampiyonalarında temsil etme hakkı kazandı.

Yeşil sahada 3 kupalı şampiyon
05-02-2024 13:26
05-02-2024 13:29
GAZİANTEP
Google News

Yeşil-siyahlı kulübün futbol altyapısına yaptığı yatırımlar ve sporcu yetiştirme konusundaki hummalı çalışmalarının yansıması U14, U16 ve U18 kategorilerinde elde edilen şampiyonluklarla bir kez daha güçlü bir şekilde ortaya çıktı. Uzun yıllardır altyapı faaliyetlerinde elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, sezon boyunca sahaya yansıttığı güzel oyunla da bir kez daha futbolseverlerin takdirini kazandı.
Yeşil-siyahlı kramponlar, kazandıkları şampiyonlukları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na armağan ederek, katılacakları Türkiye Şampiyonasından da başarıyla döneceklerinin sözünü verdiler.
Kazanma ve kazandırma misyonu devam edecek
Futbol branşında U14, U16 ve U18 kategorilerinde ele edilen şampiyonlukların ardından değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, spor tutkunu, futbol sevdalısı gençleri önce kazanma, sonrasında ise profesyonel sisteme kazandırma misyonlarının devam edeceğini belirtti. Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediye Spor Kulübünde forma giyen genç yeteneklerin başarıya odaklı çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Elde edilen şampiyonlukların ardından Gaziantep'i Türkiye Şampiyonalarında temsil etme hakkı kazanan takımlarımıza, bu önemli platformda başarılar diliyorum. Gösterecekleri performansla bir üst tura çıkmalarını temenni ediyorum. Futbol Akademilerimizde yetişen başarılı sporcularımızı önce kazanma ve sonrasında ise profesyonel futbol kulüplerinin altyapılarına kazandırma misyonumuz devam edecek. Gaziantep'in adını Türkiye’de daha da güçlü bir şekilde duyurmanın haklı gururunu yaşatan tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi bir kez daha yürekten kutluyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?