USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şampiyonluğa inanıyorlar

Spor Toto 1. Lig’de bu akşam play-off yarı final ilk turunda Boluspor ile karşılaşacak olan Gazişehir Gaziantep FK’nın oyuncuları, taraftar desteğiyle şampiyonluk yaşayacağına inanıyor.

Şampiyonluğa inanıyorlar
11-05-2018 11:24
Google News
MURAT: SAVAŞACAĞIZ VE BAŞARACAĞIZ

Gazişehir Gaziantep’in başarılı orta saha oyuncusu Murat Ceylan, Süper Lig’e yükselmek için önlerinde kritik play-off maçları olduğunu söyledi. Birlik ve beraberlik içinde mücadele edeceklerini belirten Okan, "Savaşacağız ve başaracağız. Yeter ki Gaziantep halkı kötü anlarımızda da yanımızda olsun. Hep beraber tüm Türkiye’ye gücümüzü bir kez daha gösterip Süper Lig’e çıkalım." diye konuştu.

SERDAR: GÜN, BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

Sezonun ikinci yarısında takıma dahil olan golcü futbolcu Serdar Deliktaş ise "Takımda arkadaşlık üst seviyede. Halen ikinci yarıda alınan sonuçlara göre lider takım biziz. Oynayan, oynamayan hepimiz bu şehir için savaşıyoruz. Bundan sonra üç final maçımız var. Gün, birlik, beraberlik ve destek günü. Savaşacağız ve başaracağız. Yeter ki Gaziantep halkı kötü anlarımızda da yanımızda olsun ve hep beraber tüm Türkiye’ye gücümüzü bir kez daha gösterip Süper Lig’e çıkalım" dedi.

YASİN: ŞAMPİYONLUĞA SON 3 MAÇ

Tecrübeli savunma oyuncusu Yasin Palaz da takımdaki herkesin yüreğiyle oynadığını belirtti. Gazişehir Gaziantep’te isim ayırt etmeksizin iyisiyle kötüsüyle tüm sonuçlara hep beraber imza attıklarını aktaran Palaz, şöyle konuştu: "Gaziantep şehrinin Süper Lig’de olması için 3 maçta yine hep beraber elimizden geleni yapacağız. Play-off şehrimize hayırlı olsun."

MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?