USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Özel Öğretim Kurslarında Yüz Yüze Eğitim'in Gidişatı

Yüzyüze eğitim kapsamında 22 ocakta yüz yüze eğitime başlayan özel öğretim kurslarında eğitim maske ve sosyal mesafeyle devam ediyor.

Özel Öğretim Kurslarında Yüz Yüze Eğitim'in Gidişatı
22-02-2021 14:16
22-02-2021 14:19
Google News
22 Ocak 2021 tarihinde başlayan özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitim Gaziantep'te dikkatli ve özenli bir şekilde ilerletiliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun bir süredir online bir şekilde gerçekleştirilen eğitimler, yüz yüze eğitime dönmesinin ardından öğrencileriyle buluşan özel öğretim kursları sınıflardaki doluluk, maske, temizlik ve hijyen kurallarına göre öğrencilerin zamanla oluşan eksikliklerini hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyor.

Haber merkezimizin yerinde incelemelerine göre, öğrenciler yüz yüze eğitimin, online eğitimden daha verimli olduğunda hem fikir. Bu konuda yaklaşık 1 aydır yüz yüze eğitim gören öğrenciler çok daha rahat dersleri üzerinden hem pratik yapabilmekte, hem de konuları daha rahat kavrayabilmekte.

Bu konulara ilişkin açıklama yapan Gaziantep Doğru Cevap Özel Eğitim Kurumları Kurucusu Oğuz Hançer;

Yüz yüze eğitimin başlaması öğrencilerimiz için büyük bir fırsat oldu, online eğitimlerde bazı zamanlar bir takım aksaklıklarda olabiliyordu, öğrencilerimiz yüz yüze eğitim kadar rahat pratik yapamıyorlardı bu konu üniversite sınavları için bir korku haline dönüşüyordu fakat son bir ay'a yakın başlanılan yüz yüze eğitimde öğrencilerin o korkularını geride bırakmaya çalıştıklarını, eksik olan konularda zaman farkını kapatmaya uğraştıklarını ve onları en iyi üniversitelerde görmek istedikleri için her türlü desteği sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Gerekli Genelge'yi 21 Ocak Günü Paylaşmıştı

Bakanlık yayınladığı genelge'de; Kurslarda, öğrencilerin ve kursiyerlerin dersliklerdeki oturma planı fiziki mesafeyi koruyacak şekilde düzenlenecek, bir sınıfta bulunması gereken en fazla öğrenci sayısı da bu fiziki mesafe dikkate alınarak belirlenecek. 
 
Kurslarda, yeni tip koronovirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili verilen mücadele doğrultusunda maske, fiziki mesafe ve temizlik kuralları başta olmak üzere diğer kurallara titizlikle uyulacak. maddelerini belirtmişti.

İşte yüz yüze eğitimden kareler;


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?