USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Nizipspor’da teknik direktörlüğe İsmet Çetin getirildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Altyapı Teknik Sorumluluğu yapan İsmet Çetin, Süper Amatör Küme ekiplerinden Nizipspor’un teknik direktörlüğüne getirildi.

Nizipspor’da teknik direktörlüğe İsmet Çetin getirildi
13-02-2018 12:15
Google News
Nizipspor, Teknik Direktör İsmet Çetin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Nizipspor Başkanı Hasan Şahin ve Sportif Direktör Tahsin Okatan da katıldı. 

Şahin: Hocamızı yakından tanıyorum

 

İmza töreninde konuşan Başkan Hasan Şahin, "Bugün İsmet Çetin hocamızla iki yıllık sözleşme imzaladık. Hocamızı yakından tanıyorum. Buraya gelmesinde en büyük etken, kendisinin bizi tanıması ve şampiyonluk yolundaki önemli projeleridir. Bizi çok mutlu etti. Kendisi bu konuda idealist bir antrenör. Kendisine inandığım içinde iki yıllık bir sözleşme imzaladık. Nizipsporumuza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. 

 

Çetin: Amacımız Nizipspor’u şampiyon yapmak

 

Teknik Direktör İsmet Çetin ise "Başkanında söylediği gibi 5-6 yıldır sürekli diyaloğumuz vardı. Başkanla daha önce görüştüğümüzde de Gaziantepspor’a aday olduğunda seçilmesi halinde altyapıyla ilgili hedeflerini anlatmıştı. Şu anda Nizipspor’un başarılı olması için elini taşın atlına koydu. Hedeflerinin bu sezon şampiyonluk ve BAL’a yükselmek olduğundan bahsetti.  Hem kısa vadede hem de uzun vadede ’neler yapabiliriz’ diye fikir alışverişinde bulunduk. Bizim amacımız kısa vadede Nizipspor’u Bölgesel Amatör Lig’e hazırlamak olacak. Ama bunu hazırlarken sadece takım olarak değil. Takım olarak çıkarsanız bir sonraki sene düşersiniz. Kulüp olarak Bölgesel Amatör Lig’e çıktığınız zaman kalıcı olursunuz. Bunun çok fazla örnekleri var. Aynı zamanda altyapımızı oluşturarak Nizipli gençleri A Takımda görmek Nizipsporluların en büyük arzusu olduğunu düşünüyorum” dedi. Musa BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?