USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nizip’te Semt Pazarı kuraları çekildi

Nizip Belediyesi tarafından vatandaşın rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla ilki Kıbrıs Mahallesi’ne kurulan semt pazarına yerleştirilecek esnaflar için kura çekildi.

Nizip’te Semt Pazarı kuraları çekildi
17-06-2021 19:08
Google News



Belediye Toplantı Salonunda 4. Noter Huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle, sebze ve meyve ile birlikte süt ve süt ürünlerinin satışı yapılacak olan pazarlarda faaliyet yürütecek 80 esnafın yeri belirlendi.
Belediye Başkan yardımcısı Hakan Avcı ve Zabıta Müdürü Reslan Yalçının katıldığı kura çekimine esnaf büyük ilgi gösterdi.
Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ”Halkımızın daha sağlıklı şartlarda alış veriş yapmasına imkan tanımak ve esnafımızın rahat şekilde çalışması için modern imkanlara sahip Pazar yerimiz ile ilgili bugün hak sahiplerini belirlemek için noterimiz huzurunda bir kura çekimi gerçekleştirildi. Toplamda 155 vatandaşımız kuraya katılmaya hak kazandı burada yapılan kura sonunda 80 esnafımız hak sahibi olarak belirlendi. Tabi bu bizim ilk çalışmamız bundan sonraki hedefimiz de Şehitkâmil Belediyemiz tarafından Mevlana ve Fırat Mahallelerinin birleşme noktasında yapılacak olan Semt Pazarı Yeri'ni devreye almak ve farklı mahallelere bu hizmeti yaymaktır. Bu vesileyle bugün kura çekimi yapılan semt pazarımızın ilçe sakinlerimize ve hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?