USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

MEZUN VEREN AMA EĞİTİM VERMEYEN TEK OKUL GAZİANTEP’TE..!

Mezun veren ama ’Beş’ yıldır eğitim vermeyen okul Gaziantep’te..

MEZUN VEREN AMA EĞİTİM VERMEYEN TEK OKUL GAZİANTEP’TE..!
20-09-2016 13:47
Google News
Mezun veren ama ’Beş’ yıldır eğitim vermeyen okul Gaziantep’te..Tedaş ile yaşadıkları bir sıkıntıdan dolayı 5 yıldır hizmete açılamayan ’YEŞİLKENT’ okulun da her yıl öğrenci kaydı yapılıyor, kayıt olan öğrenciler misafir olarak çevre okullara gönderiliyor.Öğrenci velileri bu yılda aynı sorunları yaşanacağı kaygısıyla okul önünde eylem yaptı. Bir öğrenci velisi, 5 yıldır öğrencisi olmayan okulun, 2015 - 2016 döneminde mezun bile verdiğini iddia etti.

Okulun fiziki şartlarının çok iyi olduğu, öğrenci kapasitesinin yüksek olması fakat, 5 yıldır adının olup, öğrenci kaydının yapılması, kayıt olan öğrencilerinin de çevre okullara misafir öğreci olarak gönderilmesi velileri çileden çıkarıyor.

’"

2016 - 2017 eğitim öğretim döneminde de öğrenci kaydı yapan okul, öğrencileri yine çevre okullara misafir öğrenci olarak gönderileceği endişesini taşıyan veliler, sabah saatlerinde yaptıkları eylem ile seslerini duyurmaya çalıştılar. Velilerin eylemi üzerine okula gelen Gaziantep vali yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, öğrenci velileri ile görüşerek okulun Pazartesi günü hizmete açılacağı sözünü verdi. Söz alan veliler ise eylemlerine son vererek evlerine dağıldı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?