USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

MAÇ ÖZETİ | Gaziantep 3-1 Galatasaray

GAZİANTEP FK GALATASARAY MAÇI ÖZETİ! Süper Lig’in 30’uncu haftasında Güneydoğu Anadolu temsilcisi Gaziantep, evinde son dönemin formda takımlarından Galatasaray’ı ağırlıyor. Gaziantep FK Galatasaray maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak izlenebilecek. Öte

MAÇ ÖZETİ | Gaziantep 3-1 Galatasaray
20-03-2022 18:26
Google News

GAZİANTEP FK GALATASARAY MAÇI BEIN SPORTS HD 1 CANLI İZLE! Süper Lig’de futbol heyecanı devam ediyor. Takımlar, Milli ara öncesi son karşılaşmalarını oynuyor. Yeni günün öğlen karşılaşması Gaziantep FK ile Galatasaray arasında oynanıyor. Bilindiği üzere, Gaziantep FK Galatasaray maçı beIN Sports HD 1 kanalında canlı ve şifreli olarak ekrana geliyor. Bunun dışında karşılaşmanın saha içi hakemleri açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu, kritik müsabakada görev alması için Arda Kardeşler’i görevlendirdi. Kardeşler’in yardımcıları da belli oldu. Ek olarak, Gaziantep Futbol Kulübü Yönetimi, Galatasaray’la oynayacakları müsabakanın biletlerini internet üzerinden satışa sundu. 10 binin üzerinde Antep taraftarı takımlarını Sarı Kırmızılılar karşısında destekliyor. Peki, Antep GS maçı ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, Gaziantep FK Galatasaray maçını canlı izleme yöntemleri…

Gaziantep FK Galatasaray maçı canlı izle

GAZİANTEP GALATASARAY MAÇININ CANLI ANLATIMI TÜMSPOR’DA!

Gaziantep FK Galatasaray Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Süper Lig’de merakla beklenen Gaziantep FK Galatasaray maçı Türkiye’de beIN Sports HD 1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. Bunun haricinde, yine beIN’in internet uygulaması beIN Connect üzerinden maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında Gaziantep FK Galatasaray maçına ilişkin tüm gelişmeleri, maç öncesi ve maç sonu yaşananları TÜMSPOR sayfasından öğrenebilirsiniz. Ayrıca, TÜMSPOR’un alt sekmesi Maç Merkezi üzerinden karşılaşmanın canlı anlatımı da yapılıyor.

Maçın Hakemleri Belli Oldu!

Arda Kardeşler

Ali Saygın Ögel

Yusuf Bozdoğan

Yiğit Arslan

Gaziantep Galatasaray Maçı Ne Zaman?

35 bin kişi kapasiteli Kalyon Stadyumu’nda oynanan Gaziantep Galatasaray maçı 20 Mart Pazar günü saat 16.00’da başlıyor. Müsabaka saatinde kentteki hava sıcaklığının 4 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor. Yağış beklentisi olmadığı için karşılaşmanın ertelenmesi de gündemde değil. Ancak, sporcu sağlığını tehdit eden bir durumun oluşması halinde maçın hakemi Arda Kardeşler iki takımın teknik heyetiyle irtibata geçecek.

Gaziantep GS beIN Sports HD 1

Maç Bilet Fiyatları PassoLig!

VIP ALT TRİBÜN Fiyat: ₺500,00

VIP ÜST TRİBÜN Fiyat: ₺350,00

MARATON ALT TRİBÜN Fiyat: ₺150,00

MARATON ÜST TRİBÜN Fiyat: ₺100,00

GÜNEY ALT TRİBÜN Fiyat: ₺50,00

GÜNEY ÜST TRİBÜN Fiyat: ₺50,00

KUZEY ALT TRİBÜN Fiyat: ₺50,00

Galatasaray Süper Lig maçı izle

Gaziantep FK Galatasaray Rekabeti

Süper Lig’de, şimdiye dek Gaziantep Futbol Kulübü ile Galatasaray 4 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların sadece 1’i beraberlikle sonuçlanırken, Sarı Kırmızılılar 3 maçta galip gelmesini bildi. İlk maç 21 Haziran 2020’de NEF Stadyumu’nda oynanmış ve 3-3’lük beraberlikle sonuçlanmıştı. Son maç da yine Galatasaray’ın evinde oynandı. Aslan, Morutan ve Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gollerle rakibini 2-0 geçmeyi bildi.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?