USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Lig yeni başlıyor

Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri, ligin kendileri için yeni başladığını dile getirdi. Takımın 8 ay önce yeniden kurulduğunu, bazı şeyleri yeni yeni aşmaya başladıklarını belirten Sözeri, “Bizim için lig yeni başlıyor.

Lig yeni başlıyor
08-02-2018 09:36
Google News
Sezonun ilk yarısındaki hatalar tekrarlanmayacak. Kalan maçları tek tek düşünüp sezon sonu hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

 

Kırmızı siyahlı takımın tecrübeli teknik adamı, “Bu takım sekiz ay önce kurulan bir takım. İsmi yeni, arması yeni, forması yeni, başkanı, yönetimi yeni, teknik heyeti ve futbolcuları yeni, ayrıca geçtiğimiz yıl küme düşme hattında yaşanan sendromlar ve sonda dakikada ligte kalan bir takım sonrası travmalar yaşamış. Biz öncelikle bu süreci yaşadık, takım olmak, uyum, Gaziantepspor süreci, herkesin birbirini tanıması derken çok inanılmaz puanlar kaybettik. Özellikle ligin ilk yarısının son üç maçındaki kayıplarımız ve Ankaragücü maçı bizi olağanüstü demorolize etti. Ama devre arasında kampında başkanı, yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları ile kenetlendik ve iyi çalıştık, ikinci yarıya süper bir başlangıç yaparak iyi bir seri yakaladık. kalan 14 maçta şu anda playoff grubundayız. Ama biz ne üstlere, nede altlara bakıyoruz” dedi.

 

KONUKOĞLU AİLESİ BU ŞEHİR İÇİN ŞANSTIR

 

“Gerçekten hem kulüp olarak, hemde bizler teknik adam ve futbolcu grubu olarak çok şanslıyız. Çünkü bir çok kulübün gerek Süper Lig de, gerekse 1. Lig de ekonomik olarak çok sıkıntılar yaşadığı dönemde Konukoğlu gibi sadece Gaziantep’de değil Türkiye’de saygın bir aile ve holdingin bizim başımızda olması bizim için müthiş bir motivasyon kaynağı. Hele bizimle bu kadar yoğun işinin arasında gerek kampta, gerek deplasmanlar da, gerek maçlarda, gerek antrenmanlar da ve yemeklerimize dahi katılması onun heyecan ve arzusu bizi bir adım daha kamçılıyor.”




GAZİANTEPSPORUN SORUNU TÜRK FUTBOLUNUN SORUNU




“Bugün Türk futbolunda gelinen noktayı hep birlikte sizlerde, bizlerde futbol ailesi olarak görüyor ve yaşıyoruz. Gerek Süper Lig de, gerek bizim ligde ve alt liglerde Kocaelispor, Sakaryaspor, Mersin İdmanyurdu, Altay, Karşıyaka ve geçmişte kilit vurulan onlarca takım var. Neden ? Çünkü iş bilmeyen yönetimler, fütursuzca harcanan milyon dolar ve eurolar kalitesiz futbolcu çöplüğüne dönen takımlarımızın geldiği nokta hepsi borçlu ve çoğu eksi puanlar ile liglerde, sadece sahada değil ekonomik sorunlarla boğuşuyorlar. Onun için Türk futbol ailesi olarak hepimiz aynaya bakmalı ve kesinlikle mali fair play kulüplerde olmalıdır.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?