USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İstanbul Yarı Maratonu'nda Kenyalı atlet Ruth Chepngetich, Dünya Rekoru kırarak şampiyon oldu

N Kolay İstanbul Yarı Maratonu'nda kadınlar kategorisinde birinci olan Kenyalı atlet Ruth Chepngetich, 1.04.01'lik derecesiyle dünya rekoru kırdı. Erkeklerde de 59.32'lik derecesiyle Kenyalı Kibiwott Kandie, İstanbul Yarı Maraton rekorunun sahibi oldu.

İstanbul Yarı Maratonu'nda Kenyalı atlet Ruth Chepngetich, Dünya Rekoru kırarak şampiyon oldu
04-04-2021 16:06
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay 16. İstanbul Yarı Maratonu koşuldu. Yarış, World Athletics tarafından Elite Label kategoride gösterilen, ilkbaharda Avrupa'daki tek yarı maraton olma özelliği taşıdı. Salgın tedbirleri nedeniyle 2 bin 500 kişilik sınırlı kontenjan ile gerçekleştirilen İstanbul Yarı Maratonu'nda sporcular 21K, 10K ve 21K paten kategorilerinde yarıştı.

Yenikapı Miting Alanı'ndaki otobüs durağından başlayan yarış parkurunda bu yıl Galata Köprüsü de yer aldı. Yenikapı'dan start alan yarışta sporcular sahil yolunu takip ederek Galata Köprüsü'ne geldi ve köprü sonundaki ışıklardan 'U' dönüşü yaparak Fatih'e ilerledi. Haliç Köprüsü'ne gelmeden 'U' dönüşü ile ters istikamette devam eden koşular, Yenikapı'da başladığı noktada parkuru tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?