USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

İslam Bilim Tarih Müzesi’ne övgü...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İbrahim Evrim, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan İslam Bilim Tarih Müzesi’ne hayran kaldı.

İslam Bilim Tarih Müzesi’ne övgü...
18-11-2016 12:42
Google News
Şahinbey Belediyesi’nin örnek projelerinden birisi olan İslam Bilim Tarih Müzesi’ni Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İbrahim Evrim büyük bir hayranlıkla gezdi.

MUHTEŞEM BİR ÇALIŞMA

Başkan Danışmanı İbrahim Evrim, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun önemli çalışmalara imza attığını belirterek,  “Antalya’da büyük bir cami yaptırıyoruz ve bu camimizin bahçesinde de Türk ve İslam Medeniyetleri müzesi kurmak istiyoruz. Yapılacak olan müzenin ön çalışmalarını tespit etmek üzere, Şahinbey Belediyemizin İslam Bilim Tarih Müzesi’ni görmek için geldik. Sağ olsun Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu’ da bu konuda bize çok yardımcı oldu. Daha önce hiçbir fikrimiz olmadan geldik buraya ama İslam Bilim Tarih Müzesi bizlere çok sürprizler sergiledi. Binaya yapılan restorasyon muhteşem, bir çok anlamı ve ruhu barındıran bir müze olmuş. Gelecek nesillere, geçmişte İslam Medeniyetinin ne kadar muhteşem bir medeniyet olduğunu göstererek, onların öz güvenlerini artıracak bir eser ortaya konmuş. Ayrıca, yapılan sokak sağlıklaştırma ve kentsel dönüşüm çalışmalarını da hayranlıkla takip ediyorum. Sayın Başkanı bu konuda tebrik ediyorum. Çok başarılı çalışmalar ortaya koymuş” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?