USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İçişleri Bakanlığı'ndan Server Sinanoğlu açıklaması

Haber 7 - İçişleri, kullandığı araçla bir çocuğun ölümüne sebep olan kaymakamla ilgili "Kadrosu Taşra Hukuk Müşavirliğine alınan Server Sinanoğlu'nun görevden uzaklaştırma hali devam etmektedir." açıklaması yaptı

İçişleri Bakanlığı'ndan Server Sinanoğlu açıklaması
14-08-2022 22:59
Google News

İçişleri Bakanlığı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde alkollü araç kullanıp karıştığı kazada bir çocuğun ölümüne neden olan Batman’ın Gercüş ilçesi Kaymakamı Server Sinanoğlu ile ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde;

Bazı basın yayın organlarında Batman Gercüş Kaymakamı iken ölümlü ve yaralanmalı trafik kazasına karışan Server Sinanoğlu ile ilgili çıkan haberler ile ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. 

Server Sinanoğlu hakkında Bakanlığımızca görevden uzaklaştırma işlemi yapılmış, Gercüş Kaymakamlığı’na ise başka bir kaymakam ataması yapılmıştır. 

13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti! Kaymakam tutuklandı! 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti! Kaymakam tutuklandı!

Kadrosu Taşra Hukuk Müşavirliğine alınan Server Sinanoğlu'nun görevden uzaklaştırma hali devam etmektedir. Konuyla ilgili olarak gerek adli soruşturma gerekse Bakanlığımızca görevlendirilen Mülkiye Müfettişi marifetiyle idari soruşturma sürmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?