USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

HESAP SORACAK

Denizlispor yenilgisinin ardından morali bozulan Büyükşehir Gaziantepspor’un hocası Bülent Bölükbaşı, sert yüzünü gösterecek.

HESAP SORACAK
24-10-2016 13:37
Google News
 İlk 7 haftada toplanan 14 puanın ardından taraftarların sevgilisi haline gelen, camianın da güvenini kazanan teknik direktör Bülent Bölükbaşı, Denizlispor yenilgisine belki de en çok üzülen isimdi.

 Maçın özellikle ikinci yarısında kenarda çok gergin gözüken genç çalıştırıcı, 2-1’lik yenilginin ardından hem sinirli hem de üzgündü. Moralsiz bir şekilde soyunma odasının yolunu tutan başarılı teknik adam oyuncularıyla kısa bir konuşma yaptı.

 Bölükbaşı, “Şimdi uzun uzun maçı değerlendirmenin anlamı yok. Herkes ne yaptı, iyice düşünsün! Takım olarak nerelerde eksik kaldık bunu da düşünün. Pazartesi hepsini konuşacağız. Gerekirse bazı şeyleri değiştireceğiz. Bize destek için gelen yöneticilerimizi üzmemeliydik” dedi.

ÖNCE DİNLEYECEK

 Spor kamuoyu tarafından özellikle sahaya sürdüğü kadro ve yaptığı oyuncu değişiklikleri nedeniyle eleştirilen Bülent Bölükbaşı’nın belki de ilk kez karizması çizildi. Denizlispor maçını yardımcı ekibiyle birlikte bir kaç kez izleyen Bölükbaşı, bugünkü idman öncesi oyuncularıyla bir görüşme gerçekleştirip, onları dinleyecek. Ardından ise kendi tespitlerini anlatacak. Muhtemel bazı isimleri de uyaracak. MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?