USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hesabını verecek

Gaziantepspor Asbaşkanı Hayri Öztürk teknik direktör Oktay Derelioğlu’nun kendisi hakkında söylediği sözlere sert tepki verdi.

Hesabını verecek
20-03-2018 09:32
Google News
Öztürk, “Hakkımda yapmış olduğu talihsiz açıklanın hesabını yargı önünde verecektir. Bundan kaçışı yoktur” dedi.

 

Kırmızı siyahlı kulübün basın sözcülüğünü de yapan Hayri Öztürk yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

 

“Oktay DERELİOĞLU yaptığı basın açıklamasında ayrılışının daha doğrusu kaçışının tüm bahanesini yaptığı hakaretlerle şahsıma yüklemeye çalışmaktadır. Bunun ne gerçeklerle, ne de hakkaniyetle bir ilgisi bulunmamaktadır.

 

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum: Bu şahsın kulübümüze gelişi ile ilgili olarak bir belirsizlik bulunmaktadır. Şöyle ki bir gün ansızın kulüp Başkanı tarafından getirildiğini söyleyerek teknik direktör olarak göreve başlamıştır. Bu şahsın gelişi ile ilgili olarak kulüp yönetim kurulu tarafından alınmış bir karar dahi bulunmamaktadır. Bununla birlikte profesyonel bir teknik direktörün, bir kulübü sözleşmesiz çalıştırdığı, görev yaptığı da ne Türk ne de dünya spor camiasında görülmüş ve duyulmuş bir olay değildir. Bu şahısla, Kulübümüz arasında imzalanan resmi bir sözleşme de bulunmamaktadır.

 

Takımda şu an 28 futbolcu bulunmaktadır. Bu şahıs göreve başlar başlamaz 14 futbolcumuzu kadro dışı bırakarak futbolcularımızı ikiye bölmüş aralarında husumet oluşmasına da vesile olmuştur.

 

Futbolcularımızın kadro dışı bırakılma nedeni ise son derece kadar trajikomiktir.

 

Şöyle ki; hoca kendisini sevenler ve sevmeyenler ayrımı yaparak birkaç oyuncuyu kadro dışı bırakır. Diğer oyunculara sorar “kadro dışı kalan arkadaşlarına üzülen var mı.” Diye. “Üzüldük onlarda arkadaşlarımızdı birlikte uzun yıllardır top oynuyorduk” cevabını verenler de, anında kadro dışına alınır. Zaten birçok olumsuzluklarla uğraşan takımımızda birde futbolcuların ayrışmasından dolayı bambaşka bir sorunla karşılaştık. Dolayısı ile Derelioğlu, takımı birleştirmek, arkadaşlık dostluk, dayanışmayı aşılamak bir yana futbolcular arasına kin ve nefret tohumları ekmiştir.

 

“BAŞKAN HUZEYFE DURMAZ SESSİZ KALDI”

 

Yaşanan bu olumsuzluklara kulüp başkanı Huzeyfe DURMAZ her zaman sessiz kalmıştır. Aralarında yaptıkları gizli anlaşma nedir açıklamaları gerekmektedir. Yukarıda da dediğim gibi bir teknik direktör nasıl olurda bir takıma sözleşmesiz gelir.

 

Kulüp başkanı ile aralarında yaptıkları gizli anlaşma nedir bilmiyorum ama sadece kulüp başkanı ile muhatap olmuştur. Basın önünde hakkımda yapmış olduğu talihsiz açıklanın hesabını yargı önünde verecektir. Bundan kaçışı yoktur.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?