USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? | Hatay GS maçı muhtemel 11'leri!

Hatay Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında evinde Galatasaray'ı konuk ediyor. Antakya Ekibi sahasında oynayacağı maçta rakibini mağlup ederek kötü gidişine dur demek istiyor. Şampiyonluk yarışında liderle arasında 3 puan olan Sarı Kırmızılılar ise deplasmanda galip gelerek yo

Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? | Hatay GS maçı muhtemel 11'leri!
29-03-2021 21:31
Google News

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray Hataspor'a konuk oluyor. Lig'in gözde takımlarından olan Bordo Beyazlılar son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla alt sıralara geriledi. Antakya Ekibi sahasında galip gelerek yeniden üst sıralara çıkmak istiyor. Fatih Terim ve öğrencileri ise deplasmanda galip gelerek, şampiyonluk yoluna puan kaybetmeden devam etmeyi planlıyor. Bu hafta oynanacak olan Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Hatay GS maçı muhtemel 11'leri ve maç öncesi iki takımdan bilgiler...

Hatayspor Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Hatayspor Süper Lig'in 32. haftasında Antakya Atatürk Stadı'nda Galatasaray'ı konuk ediyor. BeIN Sports ekranlarından yayınlanacak maç 3 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. 

İşte Hatay GS Maçı Muhtemel 11'leri!

Hatayspor: Mohamedi, Soner, Billong, Pablo, Popov, Aabid, Boupendza, Akintola, Traore, Riberio, Diouf.

Galatasaray: Muslera, Linnes, Ömer, Saracchi, Donk, Etobo, Emre A., Emre K., Fernandes, Falcao, Mohamed.

Hatay'da 4 Oyuncu Galatasaray Maçında Yok

Bu hafta Galatasaray'la karşı karşıya gelecek olan Hatayspor, karşılaşmaya 4 oyuncusundan mahrum çıkacak. Antakya Ekibinde sakatlıkları bulunan Selim Ilgaz ve Yavuz Buğra Boyar Sarı Kırmızlılara karşı forma giyemeyecek. Öte yandan kart cezalısı olan Kone ve Katranis'de bu maçta kadroda yer almayacak.

Galatasaray'da 3 Futbolcu Kart Cezalısı

Sarı Kırmızılılarda Hatay deplasmanı öncesi 3 oyuncu kart cezası sebebiyle Antakya'ya götürülmeyecek. Sarı kart cezalısı olan Marcao ve Luyindama Hatayspor'a karşı forma giyemeyecekler. Ayrıca kırmızı kart cezalısı olan Yedlin bu maçta görev alamayacak. Öte yandan Aslan'da sakat oyuncu bulunmuyor. 

Hatayspor ve Galatasaray Arasında 5. Karşılaşma

Hatay ve Galatasaray Süper Lig tarihinde 5. karşılaşmalarına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce Süper Lig tarihinde 4 kez karşı karşıya gelen Galatasaray ve Hatayspor arasında oynanan maçlarda Sarı Kırmızılılar 2 kez galip gelirken, Antakya Ekibi ise 1 maçta galip gelebildi. Geride kalan 1 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?