USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

GAZİŞEHİR’İN YÜKSELME DÖNEMİ

Spor Toto 1. Lig’in ikinci yarısına fırtına gibi giren Gazişehir Gaziantep FK, son olarak Adanaspor’u 5-2 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Gazişehir, son 4 lig maçını kazanıp 12 puan topladı.

GAZİŞEHİR’İN YÜKSELME DÖNEMİ
13-02-2018 14:44
Google News
Ligin ilk yarısını 11. sırada tamamlayan kırmızı-siyahlılar, ikinci devrede oynadığı 4 karşılaşmadan da galip ayrılarak 5. sıraya kadar yükseldi. 

 

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Pazartesi gecesi oynanan karşılaşmada Adanaspor’u 5-2 farklı mağlup etmeyi başardı. Ligin ilk yarısında oynanan 17 karşılaşmada sadece 4 galibiyet alabilen kırmızı-siyahlılar, ikinci devreye ise 4’te 4 ile başladı. İkinci yarının ilk maçında evinde Samsunspor ile karşılaşan Gaziantep temsilcimiz, rakibini 3-0 mağlup etti. Bir sonraki hafta ise Antep derbisinde Gaziantepspor ile karşılaşan Erkan Sözeri’nin takımı, bu mücadeleyi de 4-0 kazandı. 20. haftada play-off potasında büyük bir yarış halinde olduğu Boluspor’u konuk eden Gazişehir Gaziantep, bu maçtan da 2-0 galip ayrıldı. 21. Haftanın kapanış mücadelesinde Pazartesi gecesi 5 Ocak Stadı’nda Adanaspor’un karşısına çıkan kırmızı-siyahlılar, maçın başından sonuna kadar üstün oynadığı müsabakada rakibine adeta gol olup yağdı ve maçı 5-2 kazanarak puanını 32 yaptı ve 5. sıraya yerleşti.

’"

 

4 maçta 6 sıra yükseldi

 

Spor Toto 1. Lig’in ilk 17 haftalık bölümünde istediği oyunu sahaya yansıtmakta zorluk çeken Gazişehir Gaziantep, devreye 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucu topladığı 20 puanla 11. sırada girmişti. Teknik Direktör Erkan Sözeri, lige verilen arayı iyi değerlendirerek, yoğun bir çalışma temposuyla birlikte takımı ikinci yarıya hazırladı. Kadroya yapılan takviyeyle birlikte saha içindeki organizasyonunu da geliştiren Gaziantep temsilcisi, bunun meyvelerini de aldığı olumlu sonuçlarla toplamaya başladı. Gazişehir, söz konusu süreçten sonra topladığı puanlarla 6 basamak birden atladı ve 5. sıraya geldi. Lider ile arasındaki puan farkını 9’e indiren kırmızı-siyahlılar, play-off potasında da kalıcı olmak istiyor.

Musa BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?