USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

’Gaziantep’te Ramazan ve bayram güzeldir...’

Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Bülent Öztürk, Gaziantep, Ramazan ve yaklaşan bayram ile ilgili anlamlı mesajlar verdi.

’Gaziantep’te Ramazan ve bayram güzeldir...’
27-05-2018 15:45
Google News
İşte Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Bülent Öztürk’ün "GAZİANTEP’TE RAMAZAN ve BAYRAM GÜZELDİR" başlıklı yazısı:

"İnsanlar, tarih boyunca hep güzellik arayışında olmuştur. Bizim de Gaziantep olarak On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayında ve Bayramda gönülleri fethedecek, güzelliklerimiz vardır.

Başta Zeugma Mozaik Müzesi olmak üzere birçok müzemiz, şehir merkezinde Gaziantep Kalesi, Kurtuluş Savaşı Hatıraları, Hanları, Camileri, Kastelleri, Türbeleri, Otantik Çarşıları ile Ramazan Ayında ve Bayram da ziyaretçilerini bekliyor.

Gaziantep’te Ramazan ve Bayram güzeldir. Ziyaretçilerine, yani misafirlerine birbirinden leziz yemekleri, kebapları, meyan şerbetini, kübban ekmeğini, sahurda küncülü ekmeği tatma fırsatını sunar. Ramazan Bayramında ise yemek olarak yuvarlama, baklava, kurabiye, kahke, sütlaç ve zerde gibi birbirinden leziz yemekleri tatma fırsatını sunmaktadır. 

İftar çadırları, ramazan etkinlikleri,  tasavvuf konserleri, şiir dinletileri, orta oyunu, meddah ve gölge oyunları ile Gaziantep’te Ramazan güzeldir.

Gaziantep’te Ramazan güzeldir. Hasretle beklenen İftar sofraları bir başka güzeldir. Bu sofra ki ibadet sofrasıdır. Yemeklerin hangisinden tadarsan ibadettir. Zevktir, neş’edir, huzurdur. Yüreklere hale hale huzur iner, selâm ve bereket iner. Diller Gaziantep İftar Sofralarının tadıyla tatlanır. Gönüller aklanır, Aşk ve şevke boyanır. 

Gaziantep’te Ramazan güzeldir. İftarıyla, sahuruyla, teravihiyle, ezanıyla, selasıyla, sayısız güzellikleriyle.

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim.


Gaziantep’te Ramazan ve Bayram güzeldir. Gelin bu Ramazanı ve Bayramı Gaziantep’te geçirelim."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?