USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Gaziantep’te liseli öğrencilerden polise destek...

Nizip Ticaret Borsası Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri “Polisimize Sahip Çıkıyoruz’’ projesi kapsamında polislere mektup yazarak, okul bahçesinde ‘Polis’ koreografisi yaptı.

Gaziantep’te liseli öğrencilerden polise destek...
15-12-2016 11:14
Google News
Son günlerde güvenlik güçlerine yönelik yapılan saldırılar sonrası toplumun her kesiminden polise destek yağdı. Gaziantep’in Nizip İlçesinde bulunan Ticaret Borsası Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmen ve idarecilerinin gözetiminde bir takım etkinlikler düzenledi. Öğrenciler okul bahçesinde "Polis" ve Türk Bayrağından oluşan koreografi çalışmasının yanı sıra polislere duygu ve düşüncelerini anlatan mektuplar yazdı. Daha sonra proje kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler, ziyaret anısına İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman’a, polislere hitaben yazdıkları mektuplarla birlikte koreografi tablosu ve karanfil takdim ettiler.

’"

Ziyaret sonrası emniyet birimlerini tek tek gezerek polislere taziye ve desteklerini aktaran öğrenciler, emniyet çalışanlarına karanfil sunarak ziyaretlerini sonlandırdı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?