USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor’da son durum ne?

TFF 2. Lig’de mücadele eden Gaziantepspor 8. hafta karşılaşmaları çerçevesinde Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Gaziantep Kalyon Arena’da oynanan mücadeleyi, Keçiörengücü 57. dakikada Devrim Taşkaya’nın attığı golle 0-1 kazandı. Gaziantepspor’u zorlu günler bekliyor.

Gaziantepspor’da son durum ne?
18-10-2018 11:56
Google News
TFF 2. Lig’in 8. hatfta karşılaşmaları dün oynanan maçlarla tamamlandı. Gaziantepspor, çıktığı 8 maçta topladığı 7 puanla 17. sırada bulunuyor. Sezon başı -6 puan cezası alan Gaziantepspor, daha sonra -3 puan cezası daha alarak düşme potasından bir türlü çıkamamıştı. Karşılaşmalarda istekli bir görüntü çizen kırmızı siyahlı ekipte hedef ligde kalmak olarak belirlenmişti. 

Ender Alkan gönderildi!

Ancak, sezona galibiyetle başlayan Gaziantepspor, son haftalarda istediği sonuçları alamadı. Başarısız geçen maçların faturası teknik direktör Ender Alkan’a kesilirken dün akşam saatleri itibariyle yolların ayrıldığı duyuruldu. 

Sezonun 9. maçında lider Sarıyer’e konuk olacak olan Gaziantepspor’un 21 Ekim tarihinde kadar yeni bir teknik direktör bulması gerekiyor. 

Sarıyer maçı zorlu geçecek

Ligde geçen 8 haftada 6 galibiyet 2 beraberlikle 20 puan toplayan Sarıyer, lider konumda bulunuyor. Ligin en güçlü ekiplerinden biri olarak öne çıkan İstanbul temsilcisi aynı zamanda Uşakspor ile birlikte henüz mağlubiyeti bulunmayan iki takımdan biri olarak biliniyor. Gaziantepspor’un yeni teknik direktörünü oldukça zorlu bir sınav bekliyor. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?