USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor tesislerinde silah sıkılmış!

Gaziantepspor’dan ayrılan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu’nun “Kulüpte silah sıktılar” demesinden sonra Asbaşkan Hayri Öztürk, bu konuya açıklık getirdi.

Gaziantepspor tesislerinde silah sıkılmış!
15-03-2018 09:38
Google News
Öztürk, “Oktay ne konuştuğunu bilmiyor. Kendinin grubunda olan bir futbolcunun babası gelip silah sıkıyor. Bizimle hiç alakası yok. Kendi bir grup oluşturmuş, o futbolcu grubu böyle olaylar çıkardı” dedi.

 

Gaziantepspor’da iki günden buyana yaşanan kriz bitmek bilmiyor. Oktay Derelioğlu’nun giderayak yaptığı açıklamalar kulübe büyük zarar verirken, kulüp etrafında silah sıkıldı demesine ise yöneticilerden büyük tepki geldi. Asbaşkan Hayri Öztürk, “Oktay’ın ayarladığı bir futbolcu ve onun babası gelip silah sıkıyor. Bizimle ve kulübümüzle hiçbir alakası yok. Bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum” dedi.

 

Hayri Öztürk, Derelioğlu’nun kadro dışı kalan oyuncular hakkında ise, “Gönderdiğimiz arkadaşlara üzülüyormusunuz” diye sorduğu ve “Üzülüyoruz” cevabını aldığı tüm oyuncuları kadro dışı bıraktığını belirterek, “Üzülüyorum diyen oyuncuyu göndermiş. Takım kalmadı. Herkesi kadro dışı bıraktı. Ve bizde o oyuncularımızı yeniden çağırdık ve antrenmanlara çıkmaya başladılar” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?