USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor satılıyor mu?

Katar ekibi dün Gaziantep’e çıkarma yaptı. Daha önce kulüp başkanı Huzeyfe Durmaz’ın ziyaret ettiği Katar’ın Al-Arabi Kulübü Başkan Vekili Jassim Mohamed Al-Kuwari ve ekibi Celal Doğan Tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gaziantepspor satılıyor mu?
16-01-2018 09:42
Google News
Mali açıdan zor günler yaşayan kırmızı siyahlı kulüp tekrar ayağa kalkmak için destek arayışlarını sürdürürken, dün şehrimize gelen katar ekibinin takıma maddi destek sağlayacağı öğrenildi. Katarlı zengin işadamlarının kulübünün hissesini alacağı da gelen bilgiler arasında.

 

KARDEŞ KULÜP PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

Katar’ın Al-Arabi Kulübü Başkan Vekili Jassim Mohamed Al-Kuwari ve Gaziantepspor Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz iki takım arasında protokol imzaladı. Katar ekibi, teknik direktör Oktay Derelioğlu ve futbolcularla da tanıştı. Yapılan görüşmelerin ardından Katar’ın Al-Arabi Kulübü ile kardeş kulüp anlaşmasına imza atıldı.

 

KALYON STADYUMU’NU GEZDİLER

 

Katarlı yöneticiler daha sonra Gaziantepspor’un maçlarını oynadığı Kalyon Stadyumu’nu gezdiler. Son sistem yapılan stadyuma hayran kalan Katarlı yöneticiler burada bir dostluk maçı oynamak istediklerini yöneticilere ilettiler.

TELGRAF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?