USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor Avusturya Kampından Sonra İlk Antrenmanını Yaptı

Kamp için gittiği Avusturya’dan dönen Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında 16 Ağustos Pazar günü saat 22.00’de kendi sahasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçı öncesi ilk antrenmanını Celal Doğan Tesisleri’nde yaptı.

Gaziantepspor Avusturya Kampından Sonra İlk Antrenmanını Yaptı
06-08-2015 13:48
Google News
Teknik direktör Mutlu Topçu yönetimindeki antrenman düz koşu ile başladı. Isınma hareketleriyle devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi. Antrenman öncesi kamp dönemini değerlendiren futbolcular, çok iyi kamptan verim aldıklarını belirtti. Öte yandan yeni transferler Abuda, Mehmet Sedef, İsmail Haktan Odabaşı ve Putsila takımla birlikte antrenmana çıktı.

MEHMET SEDEF: "İNŞALLAH İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPARIZ"

Gaziantepspor’un yeni transferi Mehmet Sedef güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “Çok yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Klasik olacak ama sabah akşam hep çift antrenman yaptık. 4 tane hazırlık maçı yaptık. Hazırlık maçlarında iyi sonuçlar aldık. Sonuçların yanında da iyi oyunlar oynadık. Her maç daha güzel performanslar sergiledik. Daha iyi takım olduk, bütünleştik, birleştik. Ligin ilk maçıyla ilgili, bugün işte izinden döndük. Yeni çalışmalara başlayacağız. Artık Kasımpaşa maçıyla ilgili hazırlıklara başlayacağız. İnşallah iyi bir başlangıç yaparız. Sıcak havalar futbolcuları zorluyor. Ama yapacak bir şey yok. Sonuçta bu bizim işimiz. Saatler ona göre ayarlanacak. Avusturya’da gerçekten çok güzel bir ortam vardı ama yapabileceğimiz pek bir şey yok hava için. İnşallah en kazasız, sakatsız, belasız bir dönem geçireceğiz. İki dönem de güzel hazırlık dönemleri oldu. Bakıldığı zaman bizim hedefimiz ilk 10’un içinde bitirmek. Olursa gerçekten çok başarılı bir sezon geçireceğiz. Hedefimiz de bu zaten” dedi.

İSMAİL HAKTAN ODABAŞI: "ÇOK İYİ BİR ARKADAŞLIK ORTAMI VAR"

Gaziantepspor’un yeni transferlerinden İsmail Haktan Odabaşı, ”İki, üç yıldır Boluspor’da çok iyi bir performans gösteriyordum. En son Boluspor’da 24 yaşında kaptanlık yapıyordum. 6 gol ve 6 asistle çok iyi bir performans sergiledim. Süper Lig ekiplerinden bir çok kulüple görüşüyorduk. Gaziantepspor ile anlaştık. Burası daha hayırlı oldu. Zaten Bursaspor’dan çalıştığım Mutlu hoca var, diğer hocalar var. Buranın benim gelişim açısından daha iyi olacağını düşündüğüm için Gaziantepspor’u tercih ettim. Burada biz çok iyi bir ekibiz. Ben ilk defa böyle bir ekiple çalışıyorum. Yaş sınırı da biri birine çok eşit. Çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bunun da başarıya yansıyacağını düşünüyorum” diye konuştu.

ABUDA: "HAZIRLIK MAÇLARINDA İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEDİK"

Gaziantepspor’un bir başka yeni transferi Abuda ise, “Tabi öncelikle Avusturya’da kısa bir sürede çok iyi bir iş başardık, çok iyi çalıştık. Ben kampı iki türlü değerlendirmek istiyorum. Birincisi kişisel olarak arkadaşlarıma daha yakın oldum. Daha yakından tanıdım, daha iyi vakit geçirdik, birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Takım olarak da Mutlu hocamızla çok iyi bir periyot geçirdik. Bildiğiniz üzere hazırlık maçları yaptık. Bir çoğundan galibiyetle, güzel oyunla ayrıldık. Bu da bizi Süper Lig’deki ilk maçımıza motive ediyor. Dediğim gibi hazırlık maçlarında iyi bir performans sergiledik. Arkadaşlarımızla takım olma ruhunu kazandık. İlk maçımıza çıkarken bu da bize bir özgüven veriyor. Daha fazla motive olduk ve galibiyeti daha fazla düşünüyoruz. Umarım maçtan galip gelen taraf biz olacağız” şeklinde konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?