USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
19-07-2017 09:18
Google News
PUSULA

BU UTANÇ GAÜN’ÜN

YÖK’ün onayıyla Türkiye Barolar Birliği, en iyi hukuk fakültelerini belirledi. 54 üniversite arasında GAÜN Hukuk 53. sırada yer aldı. GAÜN’ün sondan 2. sırada yer alması büyük bir utanç olarak değerlendirildi.

TELGRAF

İŞTE VATANSEVER

Milyonların gönlüne taht kuran 25 yaşındaki Samet Eryatan, şehit yakını Elif ile hayatını birleştirmeyi tercih etti. 15 Temmuz’da nişanlandı. 15 Temmuz’da evlendi. ‘Bizi kimse bölemeyecek’ mesajı veren Eryatan, tam bir vatanseverlik örneği sergiledi.

GAZİANTEP27

YARGIDA MESAİ YOK

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana, kısıtlı imkanlara ve az bir kadroya karşın, mesai tanımaksızın büyük özveride bulunarak hazırladığı genel bilgide dikkat çekici açıklamalar yaptı. Başsavcılık yürütülen soruşturmalar sonucunda bölgede tutuklu hakim ve savcı sayısının 487 olduğunu açıklarken, bunlar arasında 100’ü bulan yargı mensubunun Gaziantep adliyesine bağlı olduğu ve cezaevinde tutuklu olduğu öğrenildi. Ayrıca 334 hakim ve savcı hakkında adli kontrol kararının bulunduğu belirtildi.

EKSPRES

SAYILARI HİÇ AZALMIYOR

Sabahın erken saatlerinde yola düşen minik çocuklar, topladıkları atıklarla evlerine katkıda bulunmaya çalışıyor. Erken kalmak zorunda olduklarını belirten küçük bedenlerin, “Suriyeli mültecilerin gelmesiyle bu işi yapan kişi sayısı çoğaldı. Eğer erken vakitte çıkmazsak onlar toplarlar. Öyle olunca da o gün aç kalırız.” Sözleri yürek burkuyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?