USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
07-07-2017 09:35
Google News
PUSULA

2018’DE AÇILIYOR

Dünyanın en önemli arkeolojik kentlerinden biri olan Karkamış’taki kazıların yedinci sezonu Türk-İtalyan ekip tarafından tamamlanıyor.  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “2018 yılı Mayıs ayında Karkamış Arkeopark’ının halka açılışını sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

TELGRAF

İADE EDİN

Gaziantep’in sahip olduğu arkeolojik ve tarihi eserlerle dünyada daha çok tanınacağını belirten Bakan Avcı, Zeugma’dan kaçırılarak ABD’de sergilenen mozaiklerin iade edilmesi çağrısında bulundu.

GAZİANTEP27

TARİHİ, DOSTLUĞU, BARIŞI GAZİANTEP’TE YAŞAYIN

Bir dizi ziyaret ve etkinlik için şehrimize gelen Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, tüm dünyaya Gaziantep’e gelin çağrısı yaptı.

EKSPRES

SU YETMİYOR

Gaziantep Su Kanalizasyon İdaresi, yaz ayları ile birlikte artan su kesintileri ile ilgili yaptığı basın açıklamasında, “ İsale hattı günümüzde nüfusu 2 milyonu aşan şehrimize yetmemeye başlamıştır.” denildi. Açıklama, Gaziantep’e 500 bin Suriyeli’nin plansız programsız bir şekilde yerleştirilmesinin bir sonucunu daha önümüze koyuyor. Şimdilik 9 Temmuz’a kadar devam edecek kesinti programı da yine Gaski’nin sitesinde yer alıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?