USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
25-05-2016 09:09
Google News
h3>
PUSULA

10 AYDA 17 ŞEHİT

Ceylanpınar’da 2 polisin şehit edilmesi sonrası biten çözüm sürecinin ardından artan terör olaylarında son 10 aylık süreçte 17 Gaziantepli asker ve polis, şehit oldu. 2016 yılında da 13 Gaziantepli asker ve polis, şehit oldu. TBMM Tarafından “Gazi”lik unvanıyla onura edilen Gaziantep, son 26 yılda teröre 225 şehit vererek, adeta “Şehitantep” olarak anılmaya başlandı.


TELGRAF



GAZİANTEP NEFES ALACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’teki 400 bin yapıdan 300 bininin çarpık kentleşme eseri olduğunu açıkladı. 50 bin konutluk Kuzey Şehir Projesi’nin önemine dikkat çeken Şahin, “Gaziantep hayat bulacak” dedi. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün de, en büyük projelerini Gaziantep’te hayata geçireceklerini söyledi.


HAKİMİYET



KUNDAK KUYRUĞU

Gaziantep’te yaşamlarını sürdüren Suriyeli sığınmacı kadınların doğurganlık oranının son yıllarda arttığı gözlendi. Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Hamza Ağca, sağlık ocakları başta olmak üzere tüm hastanelerde Suriyeli kadınlara gebeliği önlemeye yönelik bilgilendirme yapıldığını ama bu bilgilendirmelerin kulak ardı edildiğine dikkat çekti.


EKSPRES



 

KUZEY ŞEHİR, 2023’TE BİTECEK

 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Kuzey Şehir Projesi’ni 2023 yılına kadar bitirmeyi planladıklarını kaydetti. Proje kapsamında, mevcut şehirle entegre olmuş, ticari, sosyal ve kültürel yapısıyla kendi içinde merkez nitelikleri barındıran, sıcak, samimi, insan ilişkilerinin ön planda olduğu bir şehir oluşturulacağını vurgulayan Turan, Kuzey Şehir Projesi’nin, yaptıkları projeler içerisinde en büyüklerinden biri olacağını belirtti.

 


GÜNCEL



 

İŞTE YENİ KABİNE

 

AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım yeni kabineyi açıkladı. Gaziantep’ten Mehmet Şimşek başbakan yardımcılığındaki yerini korudu…

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?