USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Forum Gaziantep’te ’Siyah Giyen Adamlar’ Şoku

Gaziantep’te geçtiğimiz hafta sonu Forum Gaziantep’te görülen iki gizemli adam, ziyaretçilerde büyük şok yaşattı.

Forum Gaziantep’te ’Siyah Giyen Adamlar’ Şoku
09-11-2015 17:50
Google News
Forum Gaziantep ziyaretçilerinin yanına yaklaşıp kısa süreli diyaloglar gerçekleştiren ikili, insanların yanından hızla uzaklaşırken yüzlerde büyük şaşkınlık görüldü. Başlangıçta ne yaptığı anlaşılmayan bu gizemli adamlar, Forum Gaziantep’in güvenlik görevlilerini de harekete geçirdi. Tamamen siyah giyinen ikiliyi restaurant katında yakalayan güvenlik görevlileri, bu kişilerin kim olduğunu, tıpkı ziyaretçiler gibi yaşadıkları şoktan sonra anlayabildi. Forum Gaziantep tarafından yürütülen bir kampanya çalışması için şehre geldikleri öğrenilen Murat ikiz ve Enver Ertaş, Türkiye’nin en iyi sokak illüzyonistleri arasında yer alıyor.



Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi içerisinde ziyaretçilere kısa oyunlar sunan illüzyonistler, şaşkınlık içerisinde bıraktıkları bu kişilere ayrıca sürpriz hediyeler de verdi. Forum Gaziantep ziyaretçileri, daha önce illüzyon numaraları izlediklerini ancak hayatlarında ilk kez bir illüzyon oyunu içerisinde yer aldıklarını ve bunu asla unutamayacaklarını söyledi.

İllüzyonistlerin haftanın her Pazar günü Forum Gaziantep’te ziyaretçileri şaşırtmaya ve hediyeler dağıtmaya devam edeceği öğrenildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?