USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erkan hoca bizi ileri taşıdı

Gazişehir Gaziantep’in tecrübeli futbolcusu Özgür Özkaya, teknik direktör Erkan Sözeri ile çıkışa geçtiklerini kaydetti.

Erkan hoca bizi ileri taşıdı
06-02-2018 09:24
Google News
Özkaya “Üst üste galibiyetler takıma motive oldu. Kalan maçları da kazanarak arzu ettiğimiz hedefimize ulaşmak istiyoruz. Şimdilik play-off uzakta değil” dedi.

 

Kırmızı siyahlılar başarılı oyuncusu Özgür Özkaya, takımın hedefini, kendi durumu ve yabancı oyuncu konusunu değerlendirdi.  

 

“Sezona Hüseyin Kalpar ile başladık. Hedefimiz şampiyonluktu ancak iyi bir başlangıç yapamadık. Talihsiz maçlar geçirdik. Erkan Hoca ile beraber takımımız çıkışa geçti ve iyi bir hava yakaladık. Sezon başında belirlediğimiz şampiyonluk hedefi doğrultusunda ilerlemek için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Sezon sonunda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü olarak ve ben de bu kulübün bir parçası olarak şampiyonluk yaşamak istiyorum. Umarım bu doğrultuda, benim ve tüm takım arkadaşlarımızın katkısıyla play-off veya ilk ikide yer alarak çıkmak istiyoruz.”

 

Erkan Hoca bizi ileriye taşıdı

 

“Türkiye’de hoca değişikliklerinden sonra takımlarda performans artışı oluyor. Gelen hocaya kendimizi kanıtlamak gibi bir durumumuz oluyor. Geçen sene yine ben bu takımın formasını giyiyordum. Son 7 maç Hüseyin Hoca ile başarılı olduk ve güzel bir mücadele gösterdik. Bu sezon şanssızlıklar oldu. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Erkan Hoca kendini kanıtlamış ve önemli işlere imza atmış bir hoca. İyi antrenmanlar yapıyoruz ve mental anlamda bizi ileri seviyelere taşıdı. Takımımızın iyi bir konuma geldiğini düşünüyorum.”

 

En verimli çağımı yaşıyorum

 

“Futbolun bence en verimli çağlarından birini yaşıyorum. 27-30 yaş arası futbolcular çok daha tecrübeli ve olgun davranabiliyorlar. Ben de en verimli olduğum çağları yaşadığımı düşünüyorum. İdmanlarda çok iyi çalıştığımı düşünüyorum. Hocalarımızla da ilişkilerim çok iyi. Türkiye’de tüm lig kategorilerinde oynadım. Süper Lig’de herkes ne yaptığını çok iyi biliyor. 1.Lig ise mücadeleye dayalı bir lig. Üt seviye bir mücadele var. Lig aşağı düştükçe oyunsal anlamda gerileme olsa da mücadele ön plana çıkıyor. Arada uçurum farklar yok.”

 

Beşiktaş’ın üzerimde büyük emeği var

 

“Futbolcuyu hazırlama anlamında şu anda Altınordu modeli ön plana çıkmaya başladı ve önemli işlere imza attıklarını düşünüyorum. Hüseyin Hoca başta olmak üzere Altınordu çok büyük bir aile. Ben Beşiktaş altyapısında 10 seneye yakın eğitim aldım ve A takıma kadar çıktım. Beşiktaş’ta önce iyi bir insan, sonra iyi bir öğrenci ve futbolcu olma felsefesiyle yetiştik. Futbolculuğumuzda da gerekli çalışmaları yaptık. Beşiktaş altyapısındaki hocaların bizde emekleri çok büyük, onlara da teşekkür borçluyum. Böyle büyük bir camianın altyapısından çıktığım için gurur duyuyorum.”

 

Bizim kardeşlerimizin yabancı futbolculardan bir eksiği yok

 

“Türkiye’de kaliteli futbolcular gelince rekabet ortamı oluşuyor. Bu hem yerli hem yabancı futbolcuların performansını olumlu yönde etkiliyor. Gerçek anlamda kaliteli futbolcular gelecekse takımlara bir şeyler katabilir fakat 2. sınıf ülkelerden yabancı futbolcular gelip yerli futbolcuların önüne geçiyorsa bu bir sıkıntı yaratır. Sonuçta bizim de bir milli takımımız var. Yerli futbolculara daha çok destek ve değer verilmeli. Bizim kardeşlerimizin yabancı futbolculardan bir eksiği yok.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?