USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Erdoğan: Enflasyonun üzerindeki köpüğü de alacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda "Tedbir paketi ile döviz kurunun üzerindeki köpüğü almıştık, enflasyon üzerindeki köpüğü de alacağız" dedi.

Erdoğan: Enflasyonun üzerindeki köpüğü de alacağız
04-01-2022 15:15
04-01-2022 15:16
GAZİANTEP
Google News
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.
Erdoğan'ın açıklamasının satırbaşları şöyle:
Teşkilatlarımıza kibir ve nobranlığı sokmamakla övündük.
Önceliğimiz vatandaşımızın gönlünü kazanmak.
Geçtiğimiz hafta MKYK toplantısında da söyledik, yaşadığımız coğrafyada her yılımız mücadele ile geçti.
Türkiye'yi dünyanın 10 ekonomisinden biri haline getirecek adımları atıyoruz.
Döviz kurundaki dalgalanama gibi tatsız hadiseleri önümüze çıkan çakıl olarak görüyoruz. Kısa sürede bunu geride bırakacağız. Tedbir paketi ile döviz kurunun üzerindeki köpüğü almıştık, enflasyon üzerindeki köpüğü de alacağız. Yeni ekonomi programında istihdamı önceliklerimizin en başına koyduk.
Milletten umudunu kesen muhalefet başarısızlığını örtmek için her yola başvuruyor.
CHP'nin başındaki zat, herkese tehditler savuruyor. Bay Kemal, yarın 2000 civarındaki muhtarımla bir arada olacağım. Muhtarlarla nasıl bir arada olunurmuş sana da bunu göstereceğim.
Bunlar siyasi eşkıyalık yapmaya özen gösterdi. Millet adına hesap sormakla mafyacılık oynamayı birbirine karıştırdılar. Güya helalleşme diyerek çıktıkları yolda az gittiler uz gittiler, vara vara tek parti faşizmine geri döndüler.
Bay Kemal'in yardımcısı çıkmış, okul öncesi eğitimini eleştiriyor. Hatta hakaretlerini doğrudan milletin inancına kadar vardırıyor. Neymiş? Dinini öğrenen çocuklar, üniversiteye gidince fiziğin f'sini bilmiyormuş. Neymiş Diyanet İşleri Başkanlığı'nın okul öncesinde evlatlarımıza eğitim vermesi bilimsel değil çağ dışıymış. Bre gafil, asıl çağ dışı olan sensin.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?