USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

Çocuklar, Sünger Bob’u Çok Sevdi

Forum Gaziantep, 9 gün boyunca dünyanın en sevilen çizgi filmlerinden Sünger Bob’u ve onun sevimli dostlarını ağırladı. Minikler, neşeli ve eğlenceli karakter Sünger Bob ile tanışmak için alışveriş merkezine akın etti.

Çocuklar, Sünger Bob’u Çok Sevdi
22-06-2015 12:32
Google News
Gaziantep’in gözde alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep’e gelen çocuklar, tüm dünyadan milyonlarca çocuğun hayranı olduğu çizgi film Sünger Bob ile tanışma fırsatı yakaladı.

Forum Gaziantep’in minik ziyaretçileri Sünger Bob ile tanışmak için Forum Gaziantep’e akın etti. Eğlenceli etkinliğe katılan çocuklar, Sünger Bob ve dostu Patrick ile birlikte büyüleyici Bikini kasabasında dolaştı ve Sünger Bob’un evine misafir olup onun sevimli hayvanı Gary ile tanıştı.

Sünger Bob’un çalıştığı The Krusty Krab’ta gerçekleşen atölyede kendi yemeklerini hazırlayan minikler, katıldıkları bot turunda Sünger Bob ve dostlarıyla birlikte şarkılar söyledi, eğlenceli danslar öğrendi. 9 gün boyunca alışveriş merkezini kahkahalarıyla inleten çocuklar, maskotlarla birlikte fotoğraf çektirerek bu keyifli anları ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?