USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

BİR İLKE İMZA ATILDI Sunguroğlu Lisesi’nde dil sınavı yapıldı

Özel Sunguroğlu Lisesi’nde bir ilke imza atılarak, Almanca dil sınavı gerçekleştirildi. Okul öğrencileri, bu sınavda başarı göstererek, sertifika alacak. Alacakları sertifikalar ise, kendilerine pek çok konuda avantaj sağlayacak.

BİR İLKE İMZA ATILDI Sunguroğlu Lisesi’nde dil sınavı yapıldı
25-05-2015 22:04
Google News
Öğrencilerini hayata donanımlı şekilde hazırlayan Özel Sunguroğlu Lisesi, bir farkındalığa daha imza attı. Okulda seçmeli olarak Almanca dersi alan öğrenciler, Almanca Öğretmeni Murat Özkan’ın girişimleri neticesinde adını Alman Şair Johann Wolfgang Von Goethe’den alan Goethe Enstitüsü yetkilileri tarafından Almanca dil sınavına alındı. Okul öğrencileri, bu sınavda başarı göstererek sertifika alacak. Alacakları sertifikalar ise, kendilerine vize, aile birleşimi, iş imkânı ve Alman vatandaşlığı konusunda önemli avantajlar sağlayacak.

ÖZKAN: ”İLKE İMZA ATTIK”

Okul Almanca Öğretmeni Murat Özkan, uluslar arası Almanca dil sınavının öğrencilere önemli avantajlar sağlayacak olmasını okul yönetimine sunduktan sonra gerçekleştirme kararı aldıklarını kaydederek, bir ilke imza atmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Sınavı Gaziantep’te liseler arasında ilk defa kendilerinin gerçekleştirdiklerini kaydeden Özkan, öğrencilerin daha donanımlı yetişmeleri adına çalışmalarının süreceğini söyledi.

ÖZÇELİK: ”EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”

Okul Müdürü Ahmet Özçelik, sınavın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, öğrencileri hayatın her alanında daha donanımlı yetiştirmek için gayret gösterdiklerini kaydetti.

”SINAV, ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLİ AVANTAJLAR SAĞLAYACAK”

Sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden ve öğretmenlerin fikirlerinin önemli olduğuna dikkat çeken Özçelik, ”Okulumuzun her alanda başarılı olması, göğsümüzü kabartıyor. Şahit oluyoruz ki gerek idareciler, gerekse de öğretmenlerimiz sürekli öğrencilere bir şeyler katmanın gayreti içerisindeler. Bize sunulan fikirleri değerlendirip öğrencilere sağlayacağı katkıya bakıyoruz. Okulumuzda Almanca dil sınavının yapılması, öğrencilerimize mezun olduktan sonra önemli avantajlar sağlayacaktır. Gerek Goethe Enstitüsü yetkililerine, gerekse de emeği bulunan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?