USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Tahmazoğlu, kendi rekorunu kırdı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu; Gaziantep Valiliği, Türk Kızılayı ve Şahinbey Belediyesi koordinasyonunda, tüm STK’ların ve kurumların da destek verdiği kan bağışı kampanyası ile ilgili Mega Haber’e bilgi verdi.

Başkan Tahmazoğlu, kendi rekorunu kırdı
31-05-2021 22:18
31-05-2021 22:25
Google News
Başkan Tahmazoğlu, büyük bir alakayla devam ettiğini söylediği kampanyada, şu ana kadar 2 binden fazla insanın kan bağışladığını açıkladı. Kampanyanın 21:00’e kadar devam edeceğini belirterek; vatandaşları kan bağışına beklediklerini ifade etti. 

Başkan Tahmazoğlu, pandemide kan bağışlarının azaldığını ancak kan ihtiyacının arttığını; kanın daha fazla toplanması gereken bu süreçte bu kampanyalarla, kan verme bilincinin insanlara yerleştiğinin altını çizdi. Böylelikle yeni bağışçıların kazandırıldığını söyleyen Tahmazoğlu, kampanyanın geçmiş yıllarda düzenlenenlerle kıyaslandığında bu yılki katılımın daha fazla olacağını düşündüğünü söyledi. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmzaoğlu, kan bağışçıları arasında yapılacak kura ile 100 kan bağışçısına bisiklet hediye edeceklerini duyurdu. 

HARCADIĞI KAYNAK MİKTARI 300 MİLYON TL’Yİ GEÇTİ

Pandemi başladığından bu yana gazeteci, öğrenci, işini kaybeden, esnaf gibi birçok sektör çalışanına ve ihtiyaç sahibine destek olan Şahinbey Belediyesi, Şahinbey bölgesinde yaşayan gazetecilere ve ayakkabıcı esnaflarına 1.500’er TL nakdi destek verdi. Başkan Tahmazoğlu, her bir ayakkabıcı esnafından 100’er çift ayakkabı alacaklarını söyledi.

Yaptığı desteklerle dikkat çeken Şahinbey Belediyesi’nin bütçesinden harcadığı kaynak miktarı 300 milyon TL’yi geçti.
 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?