USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Başarıdan memnun

Sezon başında yeniden yapılanmaya giderek, ismini, rengini ve yönetimini değiştiren Gazişehir Gaziantep Süper Lig’i kovalıyor. Kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu, takımının ilk sezonunda yakaladığı başarıdan memnun.

Başarıdan memnun
27-03-2018 09:41
Google News
Spor Toto 1. Lig’de 28 hafta geride kalırken, sezonun en flaş takımları arasında yer alan Gazişehir Gaziantep dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kırmızı siyahlı kulüp geride kalan 28 haftada 13 galibiyete imza atarken, 8 beraberlik 7 de mağlubiyet aldı. Gazişehir Gaziantep rakip fileleri 50 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 25 gol görerek ligin en az gol yiyen takımları arasında yer aldı. 47 puan toplayan temsilcimiz sıralama da şuanda 5. Sırada yer alıyor.

 

PLAY-OFF’TA KALMAK İSTİYOR

 

Gazişehir Gaziantep kalan 6 hafta da tüm maçları kazanarak Süper Lig’e direk çıkmayı hedefliyor. Kırmızı siyahlılar en kötü ihmal olarak ise play-off grubu içinde yer almak istiyor. Yeniden yapılanmaya giden Gazişehir Gaziantep’in ilk sezonunda yakaladığı bu başarı spor kamuoyunun takdirini alıyor.

 

KONUKOĞLU’NUN BÜYÜK DESTEĞİ

 

Kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu takıma maddi destekten manevi olarak da büyük desteklerde bulunuyor. Oyuncu ve teknik heyetle yakından ilgilenen Konukoğlu takımda hiçbir sıkıntı yaşanmamasına dikkat ediyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?