USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Araban Belediyespor 3 puana göz dikti

Araban Belediyespor yeni sezona Kilis Belediyespor maçıyla star verecek. Bu kritik maça Teknik Direktör İlker Yalçın yönetiminde hazırlanan Yeşil-Beyazlılar, güçlü rakibini yenerek sezona 3 puanla başlamak istiyor.

Araban Belediyespor 3 puana göz dikti
22-09-2018 12:24
Google News
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup takımlarından Araban Belediyespor sezonun ilk maçında sahasında oynayacağı Kilis Belediyspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Araban İlçe Stadı’nda hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılar, yeni teknik direktörleri İlker Yalçın yönetiminde ilk maçında galip gelip lige iyi başlamak istiyor. Bu sezon yaptığı transferlerle iddialı bir kadro oluşturan Gaziantep temsilcisi ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olarak göze çarpıyor. İyi bir hazırlık döneminin ardından bu hafta sezonun ilk maçına çıkacaklarını belirten teknik direktör İlker Yalçın, Arabanlı futbolseverleri Pazar günkü maça davet etti.



“Söz futbolcularımda olacak”


Bu sezon 2. Grup’ta çekişmeli maçlarının oynanacağını belirten Yalçın, “Yeni sezon bütün takımlarımıza hayırlı olsun. Herkes emeğinin karşılığını alır inşallah. Tabi biz iyi bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçirdik. Gerek oluşturduğumuz kadro, gerekse de lige hazırlık sürecimiz istediğimiz gibi oldu. Artık bundan sonra söz futbolcularımda olacak. Bu zorlu lig maratonunda tüm Arabanlıları yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah sezonun ilk maçında iyi bir oyun ve iyi bir skorla güzel bir giriş yaparız” diye konuştu.

MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?