USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Zeugma evinde çok güçlü...

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Zeugman Gençlik Spor Kulübü Gaziantep Talat Özkarslı Spor Salonun’da oynanan maçta Elazığ Polisgügü Bayan Voleybol Takımını yenerek haftayı galibiyetle kapatmasını bildi.

Zeugma evinde çok güçlü...
11-02-2018 17:22
Google News
Gaziantep Talat Özkarslı Spor Salonunda Elazığ Polisgücü Spor Kulübü’nü misafir eden Zeugman Gençlik Spor Kulübü son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar ve göze hoş görünen oyunla adından sıkça bahsettiriken kadrosunu da her geçen hafta iyi oyuncularla takviye etmeye devam ediyor. Derin ve alternatifli kadrosu ile haftaiçi antrenmanlarına devam eden Zeugmalı voleybolcu kızların hem kişisel hem de takım oyunu adına gelişmeler gösterdiği gözlenebiliyor. 

15. hafta maçı olan Elazığ Polisgücü maçına baş antrenör Suphi ŞAHİN nezaretinde çıkan bayanlar, seremoniye kaptan Cansu’nun eşliğinde çıkarken Zeytin Dalı operasyonunda şehit olan Mehmetçiklerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldığında duygulu anlar yaşandı. 

 Baş hakem Necmettin ÇAL ve yardımcı hakem Ahmet ARAÇ’ın yönettiği maçın ilk düdüğü ve tribünleri dolduran voleybolseverlerin yoğun ilgisi ile başlayan maça Zeugma bayan voleybol takımı çok tutuk başladı.

Birinci sette; tüm takımın etkisiz ve isteksiz oynaması ve de oyuna adapte olamaması nedeniyle etkili olamayan Zeugma Bayan Voleybol takımı ilk bölümde oyunun üstünlüğünü rakibine kaptırarak ilk teknik molaya 12-9 geride girdi. Teknik mola sonrası toparlanması ve sete asılması beklenen takımda beklenen olmadı ve seti koparacak sayı serisini yakalayamasa da setin son bölümüne doğru Zeugma bayan voleybol takımında 6 numaralı Lütfiye yaptığı etkili smaçlarla takımına üst üste sayılar kazanarak seti takımına getirmesini bildi. Zeugma zorladığı seti 25-23 kazanmasını bildi. (Setler; 1-0)

İkinci sette; ilk sette etkili bir oyun ortaya koyamayan Zeugma Voleybol bu seti almak ve kayıp yaşamamak adına oyunu ve de sayıları lehine kullanarak ilk teknik molaya 12-7 önde girdi. Teknik moladan sonra Elazığ Polisgücü’nün üst üste sayılar alarak sete ortak almaya çalışmasına yerinde yaptığı değişikliklerle izin vermeyen baş antrenör Suphi ŞAHİN takımını iyi idare ederek seti kendi takımının lehine çevirmesini bildi ve seti 25-21 aldı. (Setler; 2-0) 

Üçüncü sette; Zeugma adına maç geneli ortaya konan etkisiz oyun ve ilk iki seti almış olmanın verdiği rehavet takımın üstüne çökünce beklenen oyun ve etkili hücumlar gelmemeye başladı. Bu durumdan iyi yararlanan ve orta oyuncusunu devreye sokan Elazığ Polisgücü takımı ilk teknik molaya 12-8 önde girerken tüm set boyunca üstünlüğünü koruyarak seti 14-25 aldı. (Setler; 2-1)

Dördüncü sette; bireysel olarak oyuncularını ve de genel olarak da tüm takımı toparlamak adına set arasında etkili bir motivasyon konuşması yapan baş antrenör Suphi ŞAHİN takımını ateşleyerek dördüncü sete başladı. 3-0’lık seri ile başlayan sette  Elazığ Polisgücü’nün 1-7 iken mola alması da yetmezken Zeugma bayan voleybol takımı teknik molaya 12-6 önde girdi. Bu üstünlüğünü set boyunca devam ettiren takım seti 25-21 maçı da 3-1 kazanarak ligdeki puanını 12’ye çıkartmış oldu.

’"

Maç sonu bir değerlendirmede bulunan Zeugma Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Suphi ŞAHİN "Anlam veremediğim bir şekilde maça tutuk başladık. Ama oyun içerisinde hızlı davranıp takımımızı toparlayarak çok iyi oynamadığımız maçı kazanmasını bildik. Eksiklerimizi görüp daha çok çalışmamız gerektiği bir gerçek. Bu galibiyetten dolayı oyuncularımı ve de tribünlerde bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum"

Alınan galibiyet sonrası sporcuları ve de takım antrenörünü tebrik eden Gaziantep Voleybol İl Temsilcisi Behzat ŞENCAY "Başta kulüp başkanı Osman Gözaçan beyi zor koşullarda özverili bir şekilde takımı ayakta tutup voleybol adına verdikleri katkıdan dolayı tebrik etmek istiyorum. Zeugma Bayan Voleybol takımı ilimizde ve de bölgede yükselen bir değer, biz de Gaziantep voleybol camiası olarak bu oluşumda emeği geçen herkesi kutluyor, teşekkür ediyoruz."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?