USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Zeugma destek bekliyor

Voleybol Bayanlar 2. Ligi’nde Gaziantep’i temsil eden 2 takımdan biri olan Zeugma Gençlik Spor Kulübü ikinci yarının başlamasıyla birlikte hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Zeugma destek bekliyor
26-01-2018 15:38
Google News
Takım hakkında bilgi bilgi veren Kulüp Başkanı Erdoğan Şahin: 2016 yılında kendi yetiştirdiğimiz sporcularımızla başladığımız voleybol sevdamızı kulüp kurarak pekiştirdik.

 

Gaziantep’in antrenörlerinin yetiştirdiği genç sporcularla 2. Lige katılma kararı aldıklarını dile getiren Şahin, çok büyük bir yükün altına girdiğimizin farkındayız tamamen kendi olanaklarımızla buralara geldik ve sınırlı olanklarla genç sporcularımızla gelecek vadeden iyi bir takım olabileceğimizi ilk yılda gösterdiğimizi düşünüyoruz dedi.

 

’Spor denilince sadece futbol anlaşılıyor’

 

Amaçlarının daha iyi olmak olduğunu söyleyen Şahin, Gaziantep’in sporcu kalitesini spor kültürünü geliştirmeyi düşündüklerini söyleyerek şunları belirtti: Ama bunun için tabi ki desteğe ihtiyacımız var. Gaziantep’teki iş adamlarımızın spora olan soğuk yaklaşımını bir şekilde kırılması gerektiğine inanıyoruz. Mutlaka destek veren sporseverlerimiz var ama nedendir bilmiyoruz Türkiye’de spor denince akla sadece futbol geliyor ve desteğin çoğu futbola gidiyor. Biz de varız demek sporun sadece futbol olmadığını voleybol, basketbol, hentbol daha ismini sayamadığım bir çok spora da destek verilmesi gerektiğine inanıyoruz bunun için bizde varız deyip voleybola destek olduklarını söyledi.

 

’Hedefimiz 1. Lig’

 

Sezona kötü başladıklarının ama ilerleyen haftalarda telafi ettiklerini dile getiren Zeugma oyuncularından Kübra Doğan, antremanlara çok iyi devam ettiklerinin, küçükler ve büyükler olarak toplu antremanlar yaptıklarını, tecrübe kazanmak için zamana ihtiyaçları olduklarını, bu sezon için hedeflerinin play off olduğunu ama olmazsa 2. Ligde kalmak istediklerini ilerleyen zamanlarda ise hedeflerinin 1. Lig olduklarını söyledi. Şehirden şuan için tam destek göremediklerini belirten Doğan, zamanla şehirin kendileri sevip destek vereceğini ifade etti.

 

Voleybol’a 4. sınıfta başladığını söyleyen Cansu Almaz, takımın pasörü olduğunu çalışmalarının verimli geçtiğini belirtti. Takım ruhuyla oynadıklarında oyunun içinde olduklarını söyleyen Almaz, hedeflerinin gruptan ikinci çıkıp play off oynamak olduğunu söyledi.

 

Meryem Sarı ise takımın sezon başında bazı aksilikler yaşadığı için hedeflerinden uzak olduğunu ama ligin ilerleyen haftalarında durumu toparlayıp zirveye oynamak istediklerini dile getirdi. Henüz yeni ve genç bir takım olduklarını söyleyen Sarı, tecrübesiz bir takımız, yeni bir oluşumuz, zamanla tecrübe kazanıp hak ettiğimiz yerlere geleceğiz, dedi.(telgraf)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?