USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yıldız oyuncu için Trabzonspor'dan son teklif... 5 Haziran Trabzonspor transfer haberleri!

Yıldız oyuncu için Trabzonspor'dan son teklif! Teknik Adam Abdullah Avcı'nın sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Bordo Mavililer yıldız isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Buruno Peres ve Gervinho'ya imza attıran Karadeniz Temsilcisi yeni oyuncular i

Yıldız oyuncu için Trabzonspor'dan son teklif... 5 Haziran Trabzonspor transfer haberleri!
05-06-2021 14:02
Google News

Yıldız oyuncu için Trabzonspor'dan son teklif! Tecrübeli hoca Abdullah Avcı yönetiminde yıldız isimleri listesine alan Karadeniz Temsilcisi yeni sezon transferlerini şampiyonluk parolasıyla yürütüyor. Parma'dan Gervinho ve Roma'dan Bruno Peres'i kadrosuna katan Bordo Mavililer yeni oyuncularla iletişime geçti. Bordo Mavililer kiralık olarak Parma forması giyen Cornelius'a son teklifini iletti. Trabzonspor bir dönem Barcelona forması da giyen Cristian Tello için harekete geçti. Fırtına Vorskla Poltava forması giyen Alioune Ndiaye'ye talip oldu. Trabzonspor'un çok istediği isimin eski Juventuslu Kwadwo Asamoah olduğu oraya çıktı. Avcı'nın isteği başka bir isim ise bek mevkiine düşünülen Norveçli Birger Meling. Transferi için mesai harcanan bir diğer isim ise Marek Hamsik! Bordo Mavili kurmaylar listenin başında bulunan bu isim ile anlaşma sağlayamazsa rota Lucas Biglia'ya dönecek. Öte yandan Alexander Sörloth içinde şartların zorlanacağı gelen bilgiler arasında. Karadeniz Temsilcisinin son bombası ise Tiqiunho Soares! İşte 5 Haziran Trabzonspor transfer haberleri...Fırtına Andreas Cornelius İçin Son TeklifTrabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken Andreas Cornelius için son teklifini yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon tecrübeli yıldızı 6 Milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonuyla Atalanta'dan kiralayan Parma'nın rakamı az bulduğu ve en az 5 Milyon Euro istediği ifade ediliyor. Trabzonspor cephesinin de birkaç gün içinde Cornelius için yeni bir görüşme yapması bekleniyor. Danimarkalı yıldızın yıllık maliyetinin 2.5 Milyon Euro olduğu da gelen bilgiler arasında.Trabzonspor Cristian Tello İçin DevredeTrabzonspor, transfer çalışmalarına dört koldan devam ediyor. Bordo Mavililer Cristian Tello için devrede. Bu sezon İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'te forma giyen 29 yaşındaki kanat oyuncusu ile görüşmelerde mesafe alınmıştı. 1.78 boyundaki yıldız için ilk etapta 5 Milyon Euro talep eden İspanyol ekibi, daha sonra 4 Milyon Euro'ya inmişti. Betis, Trabzonspor'un rakamı biraz daha düşürme teklifini ise henüz kabul etmemişti. Tello'nun bazı hakları Barcelona'nın elinde ve bu nedenle görüşmeler çok boyutlu olarak sürdürülüyor. İspanyol basınında yer alan haberde Trabzonspor'un Tello için yapılan son teklif duyuruldu. Fırtına, sol kanat oyuncusu için Real Betis'e 3.5 Milyon Euro önerdi.

Yıldız Adayı Alioune Ndiaye Adım Adım Trabzonspor'a!Bordo Mavililer yıldız adayı bir oyuncunun peşine düştü. Ukrayna basınına yer alan habere göre Trabzonspor Haziran ayının sona ermesiyle beraber kulübü Vorskla Poltava ile sözleşmesi bitecek olan Pape-Alioune Ndiaye ilgileniyor. 2.01 boyunda ve 23 yaşında olan savunmacıyla West Ham United, Braga ve Lille de ilgi duyuyor. Ayrıca Beşiktaş ve Hatayspor'un da kısa süre içinde oyuncu ve menajeriyle iletişime geçeceği kaydedildi. Stoper bölgesinde forma giyen Pape-Alioune Ndiaye, bu sezon toplamda 23 maça çıktı ve 1 asist üretti.

Trabzonspor'a Ganalı Görev Adamı Kwadwo Asamoah Bordo Mavililere bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe ile de ismi çok anılan Kwadwo Asamoah önerildi. Yönetim kurulu bu öneriyi teknik direktör Abdullah Avcı'ya iletirken, gelecek cevaba göre 32 yaşındaki oyuncunun transferi için bir hamle yapılabileceği iddia edildi. Cagliari kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Asamoah, bu sezon devre arasında transfer olduğu kulübünde sadece 9 maça çıkabildi. Tecrübeli oyuncu, sol bek mevkiinin yanı sıra sol kanat ve merkez orta sahada da görev yapabiliyor. 2012'de 18 Milyon Euro bonservisle Juventus'a transfer olan Asamoah, 2018'de ise Inter'e imza attı. Bu sezonun devre arasında Cagliari'ye geldi ve burada 9 maça çıkarken sadece 1 kez 11 başlayabildi.Norveçli Yıldız Oyuncu Birger Meling Trabzonspor'a Çok Yakın!Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın ısrarla transfer isteği bek mevkii için Sörloth'un milli takımdan arkadaşı Norveçli Birger Meling takibe alındı. Oyuncuya teklifi sunan Trabzonspor takımıyla temaslarını sürdürüyor. Nimes'in Ligue 1'den küme düşmesinin ardından görüşmeler hızlanırken, Meling için 1.5 Milyon Euro gözden çıkarıldı. Fransız kulübü ise 3-4 Milyon Euro arası bir rakamdan kapıyı açtı. Geçtiğimiz sezon da gündeme gelen Meling, 1 Milyon Euro'ya Rosenborg'dan Nimes'e transfer olmuştu. 26 yaşındaki Norveçli bu sezon 24 maça çıktı ve 2 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

Tiqiunho Soares Trabzonspor'un KıskacındaTrabzonspor oyuncuyla görüşmelerini hızlandırdı. En son Çin ekibi Jinmen Tiger'da görev yapan Tiqiunho Soares Porto'yla kendisini Avrupa'ya tanıtmıştı. Brezilyalı forvete, tavan ücret olarak belirlenen 1.5 Milyon Euro önerilirken, bonservisinin olmaması sebebiyle de 1 Milyon Euro bandında bir imza parası teklif edildi. Pazarlıklarda çıkabileceği en yüksek rakamlara çıkan Karadeniz devi artık beklemede. Oyuncunun vereceği olumlu karar doğrultusunda önümüzdeki hafta bu transferin bitmesi bekleniyor.Gervinho ve Peres Trabzon'a geldi!Bordo Mavililerin sezon bitmeden prensip anlaşmasına vardığı Gervinho ve Bruno Peres dün akşam saatlerinde özel uçakla beraber Trabzon'a geldi. Önümüzdeki günlerde son detayların görüşüleceği iki yıldız isim, sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendilerini Trabzonspor camiasına bağlayacak olan mukaveleye imza atacaklar. Marek Hamsik Adım Adım Trabzonspor'a...Şu anda İsveç'in Göteborg takımında forma giyen Marek Hamsik'in Trabzonspor ile görüştüğü ileri sürüldü. Göteborg ile sözleşmesi 30 Ağustos tarihinde sona erecek olan  Hamsik, futbol hayatına burada devam etmek istemediği konuşuluyor. Napoli'nin ardından Çin'e giden ancak burada fazla kalmayan Hamsik, 8 Mart'ta İsveç'in Göteborg takımına imza attı. 33 yaşındaki Slovak orta saha, burada 6 maça çıktı, 1 gol attı ve 1 de asist yaptı. Orta Alanda Öncelik Lucas Biglia'da!Tecrübeli bir orta saha arayan bordo-mavililerin kapısını çalan menajerler Hamsik'i önerdi. 33 yaşındaki oyuncuyu Trabzonspor'a getirebileceklerini ileten menajerler, Karadeniz devinden bu transfer için ödeyebileceği rakamı istediler. Yönetim kurulu da teknik direktör Abdullah Avcı'ya görüşünü sordu. 1.83 boyundaki Slovak oyuncuya olumlu bakan başarılı hocanın son kararını vermediği ancak Fatih Karagümrüklü Biglia konusunda daha ısrarcı olduğu da öğrenildi. 35 yaşındaki Arjantili orta sahanın durumuna göre Hamsik için harekete geçilecek.Bordo Mavililerin Alexander Sörloth Israrı SürüyorSantrafor mevkiine kesinlikle transfer yapmayı planlayan Trabzonspor yönetimi geçtiğimiz sezon Leipzig'e transfer olan eski oyuncusu Sörloth'u gündeme aldı. Karadeniz Temsilcisinde Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın onay verdiği bu isim için kulübüne şartları soruldu. Eğer iki taraf maddi konularda anlaşabilirse tecrübeli santraforun Bordo Mavili formayı yeniden giymesi bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?