USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yerel Gazete Manşetleri

Günün yerel gazete manşetleri...

Yerel Gazete Manşetleri
03-08-2015 12:15
Google News
PUSULA

YANIYORUZ

Gaziantep’te sıcaklar 40 dereceyi aştı. Vatandaş, serinlemek için parklara koşarken, klimacılar talebi karşılayamıyor. Dondurmacıların işleri yüzde 100 artış gösterdi. Aşırı sıcak hava, bu hafta da devam edecek.

TELGRAF

İHRACATIMIZ TOPARLANIYOR

Gaziantep’ten, Temmuz ayında yüzde 0,6 azalışla 455 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Gaziantep 6. sıradaki yerini koruyor.

HAKİMİYET

CHP’DE SEÇİM STARTI

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre takvimi işlemeye başladı. Bugün mesai bitimiyle birlikte güncellenmiş üye kayıt listeleri askıdan inecek. Delege tespitleri için mahalle ve köylerde sandık başına gidecek olan CHP’li üyeler olası bir milletvekili erken seçimi öncesinde prova yapmış olacak.

SABAH

ANTEPLİ YAŞAMAK İÇİN YEMİYOR ’'YEMEK İÇİN YAŞIYOR’' ADETA

SEV Amerikan Hastanesi’nin diyetisyeni Seda Nur Güler ile Antep’te “Diyetisyen” olmayı konuştuk. Zira, yemenin yaşam felsefesi haline geldiği, lezzet kavramının yaşamın merkezine oturduğu, dolayısıyla en leziz yemeklerin yer aldığı bir mutfağa sahip Gaziantep’te diyetisyen olmak, bu insanların yeme alışkanlıklarını değiştirmeye çalışmak, kelimenin tam anlamıyla “Müslüman mahallesinde salyangoz satmak”tan başka birşey değil....

EKSPRES

HALA İZİN ALAMADINIZ MI?

Hala imara açılmayan Sam Mahallesi sakinleri Büyükşehir ve Şehitkamil Belediyesi’ne ateş püskürüyor. Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar’ın  dönemin başbakanının bu bölgenin imara açılmasını istemediği sözünü hatırlatan Sam’lılar, “Fatma Şahin seçim öncesi konuşmasında Serince ve Sam köylerinin imara açılacağını söylemişti. Serince imara açıldı. Sam ise bekliyor. Hala Sam’ın imara açılmasına izin alamadınız mı?” sözleri ile tepkilerini dile getiriyor.

GÜNCEL

EKONOMİYE SİYASİ İSTİKRAR ŞART

Gaziantep’ten, Temmuz ayında yüzde 0,6 azalışla 455 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?