USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yerel Gazete Manşetleri

Pusula,Telgraf,Hakimiyet,Sabah, ...

Yerel Gazete Manşetleri
20-07-2015 12:39
Google News
PUSULA

1000 CAMİYE FATURA ŞOKU

Gaziantep’te bine yakın cami imamı Ramazan Bayramı’nda ellerine ulaşan elektrik faturası ile şok yaşadılar. Enerjisa’nın camilere gönderdiği elektrik faturası ile şok yaşayan cami imamları ne yapacaklarını bilemediler. Faturaları ödememeleri halinde elektriklerin kesileceği uyarısı ile karşılaşan imamlar bayram namazında cemaatten yardım talep ettiler. 

 

TELGRAF

İHRACAT ZORLANMALI

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretim artışı beklenen Antep fıstığında fiyatların çok fazla düşmesinin önüne geçmek için ihracat kanallarının zorlanması gerektiğini bildirdi.

HAKİMİYET

KOALİSYONU KONUŞTULAR

Ramazan bayramının 2. gününde siyasi partilerde bayramlaşma törenleri düzenlendi. Törenlerde bayramdan çok ikinci tur görüşmelerinde koalisyonun hangi partiler arasında kurulacağı tartışıldı. CHP Milletvekili Mehmet Şeker, koalisyonun 2. tur görüşmelerinde mutlaka kurulacağına işaret etti. İktidar partisinin bayramlaşma töreninde de ağırlıklı koalisyon görüşmeleri konuşulurken, MHP’de ise Ak Parti-CHP arasında işbirliği olduğu dile getirildi.

SABAH

PARTİMİ, BİRİNCİ PARTİ YAPMAK İSTİYORUM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından il başkanlığına atanan Akif Ekici Sabah’ın sorularını yanıtladı, Ekici geniş katılımlı, demokratik bir kongre süreci işleteceğinin sözünü verdi.

EKSPRES

’İKİNCİ TURDA KOALİSYON OLUR’

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Türkiye’nin iktidara ihtiyacı olduğunu ve bayramdan sonra yapılacak olan ikinci tur görüşmelerinde koalisyonun ortaya çıkacağına inandığını söyledi.

GÜNCEL

SAVAŞ VE SÖMÜRÜ

Gaziantep’te, geçtiğimiz günlerde bir atölyede alacak verecek davasında çıkan kavgada serseri kurşuna hedef olarak hayatını kaybeden Suriyeli çocuk, çocuk emeği sömürüsün ne boyutta olduğunu ortaya çıkardı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?