USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yerel Gazete Manşetleri

Pusula, Telgraf, Hakimiyet, Sabah, ...

Yerel Gazete Manşetleri
14-07-2015 12:19
Google News
PUSULA

GAÜN BİR MARKA

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, öğrenci odaklı, öğrenciyi merceğine alan, uluslararası bir üniversite olarak Türkiye’deki diğer üniversitelerin örnek aldığı projelere imza attıklarını belirterek...

“Bu projelerimizden birisi İntörn Mühendislik Eğitimi. Diğer üniversiteler,  aynı isim veya başka isim altında bizi taklit ediyorlar. Onlar da yapsın, biz de yapalım. Herkes daha iyisini yapsın. Bunda hiçbir sorun yok. Ama biz artık bir markayız” dedi.

TELGRAF

JAPON DESTEĞİ

Dünyada en uygun kredi veren kuruluşların başında gelen Japon Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA), GASKİ’ye 500 milyon liralık kredi verecek. Kredi ile GASKİ’nin tüm projeleri hayata geçirilecek ve alt yapı çalışmaları tamamlanacak. 

HAKİMİYET

ATAMACI VEKİL, ’SANDIK’ DEDİ

Milletvekili seçimi öncesinde adayları atama usulüyle belirleyen CHP’de, olağan kongre takvimi işlemeye başladı. 

SABAH

3500 YIL DERİNDEN GELEN SES

Arkeoloji dünyası Katuwa Sarayı’nda bulunan kuyunun içindeki çivi yazılı silindirden edinilen bilgilerin açıklanmasını bekliyor.
Parçaların yanyana getirilmesiyle çözülecek metinde yer alan bilgilerle antik dünyanın bilinmeyen, karanlıkta kalan 800 yıllık tarihi aydınlanacak.

EKSPRES

’YA KREDİ, YA ZAM’

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Gaski’ye 2 ayrı gündem maddesinde 470 milyon liralık borçlanma yetkisi verildi. CHP’li üyelerin bu kadar büyük rakamda borçlanılmasına tepki gösterdiği oturumda Başkanvekili Osman Toprak, krediyi, “ Gaski’nin gelirleri ortada. Ya suya zam yapacaktık, ya hizmet götürmeyecektik. Bu kredi ile hizmet getireceğiz. “ sözleri ile savundu.

GÜNCEL

ŞAHİN BÖLGESEL MODEL

Filistin’in Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Şahin, ziyarette, büyükelçilik görevine yeni atanan Mustafa’yı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?