USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yerel Gazete Manşetleri

Pusula, Telgraf, Hakimiyet, Sabah, ...

Yerel Gazete Manşetleri
13-07-2015 13:14
Google News
PUSULA

EKİCİ DÖNEMİ

CHP Gaziantep İl Teşkilatı’nda hareketler saatler yaşanıyor. CHP’de Muhittin Sait Köse’nin istifasıyla boşalan il başkanlığına kimin atanacağı veya seçileceği büyük bir merakla bekleniyordu. Akif Ekici, Başkanlığı’nda hafta sonu yapılan toplantılar neticesinde olağan kongreye kadar Akif Ekici’nin il başkanı olarak görevlendirilmesine karar kılındı.

TELGRAF

VAATLERİN ARKASINDAYIZ

Maliye Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet  Şimşek seçim sürecinde Gaziantep için ortaya çok büyük projeler koyduklarını, verdikleri tüm vaatlerin takipçisi olduklarını belirterek,  ‘Seçim bitti, milletin kararı, bize tek başına yetki vermedi, kenara çekilelim" gibi bir düşüncelerinin olmadığını vurguladı.

HAKİMİYET

ŞAHİN, YEMLEYECEK

Büyükşehir Belediyesi 20 Temmuz’da ihale ile 585 ton hayvansal yem alacak. Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nde yaşayan hayvan türlerinin yem ihtiyacının karşılanması için yapılacak ihale belediye ihale salonunda gerçekleştirilecek. 

SABAH

CUMHURBAŞKANINA GİTMEYİ, VİCDANİ OLARAK GÖREV SAYDIM

HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin gerekçesini,“Bugün bir milletvekili olarak, Türkiye’nin dış politikada ve eğitimde geldiği çıkmaz sokak, ekonomideki durağanlık, dört yıldan bu yana süren sükunetin (çözüm süreci) bozulmasının getireceği faturayı bilen bir insan olarak, Cumhurbaşkanı’ndan randevu almayı kendime vicdani olarak görev saydım. Bu kadar hukuktan sonra, bu ziyaretin doğal bulunması gerektiğini düşünüyorum” diye açıkladı.

EKSPRES

KİM TALEP ETTİ

Sayacılar Sitesi’ndeki yeşil alanın, işyeri olarak değiştirilmesi ile ilgili görüşlerini aldığımız sayacı esnafı, bu değişiklikten haberleri olmadığını belirtirken, belediyeye ulaşmış bir genel kurul kararı olup olmadığını ve yeni yapılan yerlerin gelirinin esnafa dağıtılıp dağıtılmayacağını merak ediyor.

GÜNCEL

Gaziantep Valiliği geçtiğimiz yıl 6-8 Ekim olaylarında 5 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin yaralandığı ve kentin savaş meydanına dönüştürüldüğü olaylara neden olan kişilerden bazılarının yakalandığını açıkladı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?