USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yerel Gazete Manşetleri

Pusula, Telgraf, Hakimiyet, Sabah, ...

Yerel Gazete Manşetleri
08-07-2015 12:18
Google News
PUSULA

BİLE BİLE LADES

Proje için tek sorun arazi içindeki düğün salonları. Düğün salonu işletmecilileri önümüzdeki günlerde salonlarının yıkılacağını bile bile düğün rezervasyonları almaya devam ediyor.

433 dönümlük arazi üzerindeki tahliyeleri Devlet Demir Yolları yapacak.  Büyükşehir Belediyesi projeyi hayata geçirmek için Devlet Demir Yolları’nın arazi üzerindeki tahliyeleri bir an önce yapmasını bekliyor.

TELGRAF

ŞEHİR DEĞİL BUTİK OLSUN

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katıldığı törenle temeli atılan ancak daha sonra Karataş’a yapılması kararlaştırıldığı için yapımı durdurulan Gaziantep Şehir Hastanesi’nin akıbeti merak konusu olurken CHP milletvekili Mehmet Şeker, hastane ile ilgili herhangi bir girişimin olmadığını söyledi. Şeker, dev şehir hastanesi yerine çeşitli bölgelere yapılacak  butik hastanelerin daha kullanışlı olacağını belirtti.

HAKİMİYET

ETE YÜZDE 30 ZAM


Ramazan ayında et fiyatlarının arttığını belirten kasap esnafı, “Ramazan ayında et fiyatlarına yüzde 30 oranında zam yapıldı. Siyah etin kilosu 45 liraya yükseldi. Bu nedenle tüketici eti bayram öncesi neredeyse gramajla alma noktasına geldi” diye konuştular.



SABAH

GÖRÜŞME, BİLGİMİZ DAHİLİNDE AMA ÖZEL BİR GÖRÜŞMEYDİ

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş erken seçim ihtimalinin giderek ağır bastığını belirtti. Diyarbakır mitinginde bombayı patlatan kişinin devletin istihbaratından ve emniyetten destek aldığını söyledi. Demirtaş, Celal Doğan-Erdoğan görüşmesi hakkında da konuştu.

EKSPRES

FAYDASI KİME?

Büyükşehir Belediyesi’nin üst geçit viyadüğündeki sağlam korkulukları yenilemesi, vatandaşın tepkisini çekiyor. Bu çalışmanın gereksiz olduğunu dile getiren vatandaşlar, “ Sağlam korkuluk neden değiştirilir? Bunun kime faydası olur?” sözleri ile tepkilerini dile getiriyorlar.

GÜNCEL

ENGELLİLER İSTİHDAM EDİLECEK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle engelliler istihdama kazandırılacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?